Ngoại ngữ [Lớp 7] Ôn thi học kì 1

Thảo luận trong 'BẢNG TIN - PHÒNG SINH HOẠT CHUNG' bắt đầu bởi Minh Nhí, 24 Tháng mười một 2017.

Lượt xem: 2,639

  1. Minh Nhí

    Minh Nhí Phó nhóm Tiếng Anh| Chủ nhiệm CLB tiếng Anh Cu li diễn đàn Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017

    Tham gia ngày:
    18 Tháng mười một 2013
    Bài viết:
    1,718
    Đã được thích:
    3,313
    Điểm thành tích:
    476
    Giới tính:
    Nam
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Bạn muốn sở hữu áo thun HOCMAI? Click ngay


    Tổng hợp các kiến thức,bài tập và đề thi ôn luyện học kì 1

    NẾU KHÔNG XEM ĐƯỢC THÌ CLICK VÀO ĐÂY
     
  2. Minh Nhí

    Minh Nhí Phó nhóm Tiếng Anh| Chủ nhiệm CLB tiếng Anh Cu li diễn đàn Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017

    Tham gia ngày:
    18 Tháng mười một 2013
    Bài viết:
    1,718
    Đã được thích:
    3,313
    Điểm thành tích:
    476
    Giới tính:
    Nam


    ĐỀ 1
    Question I. Choose the word which is pronounced differently from the others (1m)


    1. a. child b. live c. practice d. will

    2. a. bus b. hurry c. sugar d. supper

    3. a. floor b. room c. soon d. spoon

    4. a. cheap b. meat c. season d. weather

    Question II. Choose the best answer. (4ms)

    1. How _________ is your house from school? - It’s about 20 minutes by bike.

    A. much B. far C. long D. many

    2. If anybody _______ question, please ask me after class.

    A. have B. have a C. has D. has a

    3. Don’t drink so much coffee. It’s bad _________ your stomach?

    A. in B. to C. for D. on

    4. How _________ does he play football.

    A. always B. usually C. often D. sometimes

    5. _________ in the mountains can be slow and dangerous.

    A. Traveler B. Travels C. Go traveling D. Travel

    6. She is _________ intelligent than her classmates.

    A. much B. more C. fewer D. least

    7. He is _________ tall as his brother.

    A. much B. so C. more D. as

    8. _________ this medicine and you’ll be fine again.

    A. Take B. Eat C. Have D. Drink

    Question III. Give the correct form of the verbs in brackets. (2ms)

    1. You want me (make) _________ you some coffee, don’t you?

    2. Don’t forget to take an umbrella. It (rain) _________.

    3. Tom spends much time (read) _________ books every day.

    4. Danh (cut) _________ the flowers in the garden now.

    Question IV. Fill in the blank with a suitable given word to complete the passage (2ms)

    like shows because at

    thinks buy prefers takes

    Nga is (1) _________ the stationer’s now. She wants to (2) _________ a new fountain-pen. The stationer (3) _________ her a red one and blue one. But she doesn’t (4) _________ a red one (5) _________ its color bright She (6) _________ the blue one. She (7) _________ this one is fine. So she (8) _________ it. This fountain-pen is 60 pence.

    Question V. Find and correct the mistakes (1m)

    1. We don’t want buy any writing pads?

    ...................................................................................................................................................................

    2. He have to sends some postcards to his family.

    ...................................................................................................................................................................

    3. Let’s to go to the library!

    ...................................................................................................................................................................

    4. Nam are doing homework in his room.

    ...................................................................................................................................................................



    ANSWER KEY


    Question I. Choose the word which is pronounced differently from the others (1m)

    1. a. child 2. c. sugar 3. a. floor 4. d. weather

    Question II. Choose the best answer. (4ms)

    1. B. far 2. D. has a 3.C. for 4. C. often

    5. C. Go traveling 6. B. more 7. D. as 8. A. Take

    Question II. Give the correct form of the verbs in brackets. (2ms)

    1. To make 2. Is raining 3. Reading 4. is cutting.

    Question III. Fill in the blank with a suitable given word to complete the passage (2ms)

    (1) at (2) buy (3) shows (4) like

    (5) because (6) prefers (7) thinks (8) takes

    Question V. Find and correct the mistakes (1ms)

    1. want buy ==> want to buy
    2. have==>has
    3. to go ==>go
    4. are==>is
     
    Đức Nhật thích bài này.
  3. Minh Nhí

    Minh Nhí Phó nhóm Tiếng Anh| Chủ nhiệm CLB tiếng Anh Cu li diễn đàn Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017

    Tham gia ngày:
    18 Tháng mười một 2013
    Bài viết:
    1,718
    Đã được thích:
    3,313
    Điểm thành tích:
    476
    Giới tính:
    Nam


    ĐỀ 2
    I. Circle the letter a, b, or c before the best answer: (2.5pts)


    1. Let’s _________ to the English club.

    a. to go b. go c. going

    2. There is _________ milk in his glass.

    a. little b. few c. many

    3. How often are you late for school?

    a. I am never late for school. b. I never am late for school.

    c. I am late never for school.

    4. English books are _________ the back _________ the library.

    a. on / of b. of / at c. at / of

    5. Tam is _________ at Math.

    a. well b. nice c. good

    6. We _________ Christmas on December 24th.

    a. make b. celebrate c. get

    7. We enjoy _________ part in after-school activities.

    a. take b. to take c. taking

    8. A mechanic _________ machines in a factory.

    a. buys b. repairs c. works

    9. Mary is _________ intelligent than Alice.

    a. more b. much c. many

    10. _________ a lovely room!

    a. When b. How c. What

    II. Give the correct tenses or forms of verbs in brackets: (2pts)

    1. What your father usually (do) _________ in the evenings?

    - He usually (watch) _________ TV.

    2. He (be) _________ out at the moment but he (be) _________ back at about seven o’clock.

    3. I can (see) _________ the children. They (play) _________ in the yard.

    4. Would you like (listen) _________ to music?

    - No, thanks. I like (read) _________ books.

    III. Make questions for the underlined words or phrases: (2pts)

    1. He goes to the library three times a week.

    ...................................................................................................................................................................

    2. Viet’s father works in a factory.

    ...................................................................................................................................................................

    3. Mr. Jones gives Minh a lot of stamps.

    ...................................................................................................................................................................

    4. They will meet then friends on Wednesday.

    ...................................................................................................................................................................

    IV. Rewrite the following sentences using the words or phrases given: (2pts)

    1. The green dress is cheaper than the black dress.

    The black dress........................................................................................................................................... .............................................................................................................................................................................. .............................................................................................................................................................................. .............................................................................................................................................................................. ..............................................................................................................................................................................


    2. Let’s come to my house after school.

    What about............................................................................................................................................... ?

    3. Mr. Tam drinks more coffee than Mr. Lam.

    Mr. Lam.....................................................................................................................................................

    4. When is your birthday?

    What’s...................................................................................................................................................... ?

    V. Fill in each gap with one suitable word (1.5pts):

    At school, we have many subjects. In Physics, we some experiments. In we learn about books and essays. In History, we study past and present in Viet Nam and around the world. In Geography, we learn about different and their people. And, we also enjoy drawing in the Art class. We like all of our classes.
    ANSWER KEY

    I. Circle the letter a, b, or c before the best answer: (2.5pts)

    1- b 2 - a 3 - a 4-a 5-c

    6-b 7 - c 8 - b 9 - a 10-c

    II. Give the correct tenses or forms of verbs in brackets: (2pts)

    1 - does / do / watches 2 - is / will be

    3 - she / are playing 4 - to listen / reading

    III. Make questions for the underlined words or phrases: (2pts)

    1 - How often does hê go to the library?

    2 - Where does Viet’s father work?

    3 - Who gives Minh a lot of stamps?

    4 - When will they meet their friends?

    IV. Rewrite the following sentences using the words or phrases given: (2pts)

    1 - The black dress is more expensive than the green dress.

    2 - What about coming to my house after school?

    3 - Mr. Lam drinks less coffee than Mr. Tan.

    4 - What is your date of birth?

    V. Fill in each gap with one suitable word (1.5pts):

    1 - do 2 - literature 3 - write

    4 - events 5 - countries 6 - pictures / things
     
  4. Minh Nhí

    Minh Nhí Phó nhóm Tiếng Anh| Chủ nhiệm CLB tiếng Anh Cu li diễn đàn Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017

    Tham gia ngày:
    18 Tháng mười một 2013
    Bài viết:
    1,718
    Đã được thích:
    3,313
    Điểm thành tích:
    476
    Giới tính:
    Nam


    ĐỀ 3
    I. Choose the best answer (Chọn câu trả lời đúng nhất) (2 pts)


    1. Jane drives _________ than Jack.

    A. carefulle B. carefullier C. more carefull D. more carefully

    2. His date of birth is the _________ of August.

    A. one B. first C. once D. two

    3. Mr. Tuan is a hard farmer, he _________ gets up late

    A.sometimes B. often C. always D. never

    4. A _________ takes care of sick people.

    A. farmer B. doctor C. journalist D. teacher

    5. _________ a great idea!

    A. How B. Which C. Where D. What

    6. They put the chairs _________ the middle of their garden.

    A. in B. at C. on D. to

    7. -What is your favorite subject?

    A. Physics B. Blind man’s bluff C. Baseball D. Essay

    8. The third month of year is _________

    A. March B. April C. May D. June

    II. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (Chọn từ mà phần gạch dưới phát âm khác với các từ còn lại).(1 pts)

    1. A. invitation B. May C. late D. apartment

    2. A. busy B. uncle C. tub D. subject

    3. A. change B. schedule C. lunch D. much

    4. A. comic B. volunteer c. model D. together

    III. Match the sentences in the column A with the ones in the column B (Ghép câu hỏi với câu

    trả lời (1pt)


    A B

    1. What’s your middle name? A. I chat with my friends.

    2. How often do you go to the school library? B. It’s Van

    3. How far is it from your house to school? C. I sometimes go there.

    4. What do you usually do at recess? D. It’s about 2 kilometers

    1 _________ 2 _________ 3 _________ 4 _________

    IV. Read the following passage (Đọc đoan văn sau đây)

    Tuan’s pastimes are collecting stamps and playing sports. He is the president of the stamp collector’s club of his school. Every Friday afternoon , he and his friends get together and talk about their stamps. When they have any new stamps , they usually bring them to school. Tuan’s Japanese friend , Yoko gives him a lot of Japanese stamps. On Saturday morning , he usually plays sports. He plays soccer, volleyball and basketball. He’s very sporty.

    • Answer True or False (Trả lời đúng hay sai - 2pts)

    1. Tuan likes collecting stamps and playing sports ...........................

    2. He is a member of the stamp collector’s club ...........................

    3. He has a lot of American stamps. ...........................

    4. On Friday afternoon, he plays sports ...........................

    V. Give the correct tense of the verbs (Chia động từ ở thì đúng – 1pt)

    1. Look! Our teacher _________ here. (come)

    2. Where _________ you _________ tomorrow? (go)

    3. My father _________ Binh Thuan newspaper everyday. (read)

    4. At the moment we _________ a Chemical experiment. (do).

    VI. Put the words in the right order (sắp xếp từ thành câu có nghĩa - 1,5 pts)

    1. the way / show / Could / you / me / to / the market /?

    ...................................................................................................................................................................

    2. often / Ba / comics / reads / his / in / free time

    ...................................................................................................................................................................

    3. during / The school yard / noisy / is / recess

    ...................................................................................................................................................................

    VII. Rewrite these sentences (Viết lại câu sau cho nghĩa không đổi - 1,5pts)

    1. When is your birthday?

    What...........................................................................................................................................................

    2. What about going to the cafeteria?

    Let’s...........................................................................................................................................................
    3. Why don’t you eat out with us?

    Would you like...........................................................................................................................................

    ANSWER KEY

    I. Mỗi câu chọn đúng được 0,25 đ

    1. D. more carefully 2. B. first 3. D. never 4. B. doctor

    5. D. what 6. A. in 7. A. Physics 8. A. March


    II. Mỗi từ đúng được 0,25đ

    1. D. apartment 2. A. busy 3. B. schedule 4. D. together

    III. Mỗi câu ghép đúng được 0,25đ

    1.B 2.C 3.D 4.A

    IV. Mỗi câu đúng được 0,5 đ

    1. T 2. T 3. F 4. F

    V. Mỗi câu đúng được 0,25 đ

    1. is coming 2. will / go 3. reads 4. are doing

    VI. Mỗi câu đúng được 0,5 đ

    1. Could you tell me the way to the market?

    2. Ba often reads comics in free time

    3. The school yard is noisy during recess

    VII. Mỗi câu đúng được 0,5 đ

    1. What’s your date of birth?

    2. Let’s go to the cafeteria

    3. Would you like to eat out with us?
     
  5. stellaphamvy

    stellaphamvy Học sinh chăm học Thành viên

    Tham gia ngày:
    6 Tháng tư 2017
    Bài viết:
    166
    Đã được thích:
    137
    Điểm thành tích:
    79
    Giới tính:
    Nữ
    Nơi ở:
    Đồng Tháp
    Trường học:
    Trường Trung học Cơ sở Long Hậu


    anh ơi có tiếng anh thí điểm ko ạ
     
  6. one_day

    one_day Mod tiếng Anh Cu li diễn đàn TV BQT tích cực 2017

    Tham gia ngày:
    13 Tháng tám 2013
    Bài viết:
    2,555
    Đã được thích:
    1,431
    Điểm thành tích:
    414
    Giới tính:
    Nữ


    Đây em nhé!
    ĐỀ 4 (Đề thí điểm)

    I. Choose the best answer by circling A, B, C or D:
    1. -“What would you like to drink now?” - “_______________.”
    A. No, thanks B. Yes, please C. I like to do nothing D. Orange juice, please
    2. All of us enjoy _______ to classical music.
    A. listen B. listens C. listening D. listened
    3. She worked very hard, _______she passed all her exams.

    A. because B. and C. so D. but
    4. Hoa looks red. She was outdoors yesterday. Perhaps she has _______
    A. flu B. sunburn C. spots D. stomachache
    5. My family has decided to use _________ electricity by using more solar energy instead.
    A. more B. less C. much D. fewer
    6. I ............... playing board games interesting because I can play them with my friends.
    A. find B. think C. say D. tell

    7. -“ Would you like me to turn off your computer?
    - “ ______________. I’ll do it myself”

    A. No, thanks B. Yes, please C. Don’t do it D. Of course
    8. You like playing monopoly or chess, your hobby may be _______.
    A. collecting things. B. playing sports C. dancing D. board games
    9. I …………….. Nha Trang when I was a child.
    A. visit B. visited C. will visit D. have visited
    10. He …………… to the USA so far.
    A. is B. was C. will be D. has been
    11. Americans eat a lot of junk food, ………….junk food causes obesity.
    A. but B. and C. so D. because
    12. Tim: I feel itchy and my nose is running. Doctor: ………………………..
    A. Wash your hair more. B. I think you have the flu.
    C. Drink more water. Eat less meat D. I think you have a stomachache.

    13. Pick out the word whose main stress is placed differently from the others.
    A. allergy B. headache C. temperature D. obesity
    14. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.
    A. cold B. curly C. ocean D. clothes
    II. Choose the best answer to complete the passage:
    Headache is a very common disease. The symptoms (1)…….. a headache are various. People may (2)……….. pains only one side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have a headache (3) …………. they work too hard or they are too nervous about something. (4)……….. can help cure the disease but people usually have to do more than taking tablets. They can prevent headaches by changing their diets or their (5)…………… or simply by going to bed.
    1. A. on B. in C. of D. at
    2. A. be B. have C. happen D. take
    3. A. when B. but C. so D. and
    4. A. Medicine B. Doctor C. Sport D. Fruit
    5. A. life B. lifestyles C. hobbies D. working

    III. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.
    1. I didn’t go to school because I was sick. -> I was sick, so ………………………………….
    2. It will be good if you eat less meat and more vegetables.
    ->You should ………………………………………………………………………
    3. He likes playing computer games in his free time.
    ->His hobby is ……………………………………………………………………..
    4. I am interested in watching TV in the evening.-> I enjoy……………………………………
    5. I think that learning English is important.->I find …………………………………………..
    6. My brother enjoys coffee very much. -> Coffee ……………………………..………………..
    7. What is the price of a plate of fried rice? -> How ……………………………………………..
    8. This food has some meat and tofu. -> There …………………………………….……………...
    9. Chicken is my sister’s favorite food. (likes) ->……………………………………………….....
    10. There is sugar in many kinds of food. (have) -> ……………………………………………….

    IV. Use the words given to write a paragraph about Huong’s hobby.
    Huong / be/ student/ class 7A/ Quang Trung school. Collect glass bottles/ be/ one of /favorite hobbies. She / start / hobby / when / ten years old. She often / share / hobby / sister. She /find/ hobby /interesting / useful. She/ feel /happy / when / look at / beautiful flower vases/ make/ them. She / continue / hobby / future / because it / help/ save/ environment.
    V. Use the words given to write a paragraph about Kien’s hobby.
    Kien /be/ student / class 7B / Le Loi school. Play football /be /one of / favorite hobbies. He /start/ hobby /when / six years old. He often /share/ hobby / his friends. He /find/ hobby /interesting / relaxing. He /feel/ healthier /when /play football /every day. He / continue / hobby / future because it /help// keep fit.
    VI. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box.
    hobby; improve ; when ; taught ; writes

    because ; ending ; might ; myself ; cultures
    My name is Sara. My favourite (1) _________ is reading. I enjoy reading a book when I am free. I started to do it (2)________I was four years old. The first time I did it, I felt interested. So I kept reading. The teachers (3)_________ me to read the difficult words. I was happy when I read a story with a happy (4) _________. I was thrilled when I read a detective story. I enjoy reading (5) _______ I like to explore the imaginative world of my favourite author, J.K. Rowling who (6) ___________ “ Harry Potter” . There are a lot of advantages of reading. Reading can make me relaxed and calm. I can also learn new vocabulary items. Then I can further (7) __________my English. Moreover, it can give me an unlimited imagination, so I can write books in the future. I can learn the different (8) _______ and customs of other countries in the world too. I read at least one hour every day. I read books by (9) ______. I usually read it at home. I wish I could read different kinds of books because it (10) ______ be very challenging.

    KEY
    I.
    1D 2C 3C 4B 5B 6A 7A 8D 9B 10D 11A 12B 13D 14C
    II. 1C 2B 3A 4A 5B
    III.

    1. I didn’t go to school because I was sick. -> I was sick, so I didn’t go to school.
    2. It will be good if you eat less meat and more vegetables.
    -> You should eat less meat and more vegetables
    3. He likes playing computer games in his free time. -> His hobby is playing computer games
    4. I am interested in watching TV in the evening. -> I enjoy watching TV in the evening
    5. I think that learning English is important. -> I find learning English important
    6. My brother enjoys coffee very much. -> Coffee is my brother’s favorite drink.
    7. What is the price of a plate of fried rice? -> How much is a plate….. (does a plate … cost)?
    8. This food has some meat and tofu. -> There is some meat and tofu in this food.
    9. Chicken is my sister’s favorite food. (likes) ->My sister likes chicken very much.
    10. There is sugar in many kinds of food. (have) -> Many kinds of food have sugar.
    IV. Huong is a student in class 7A at Quang Trung school. Collecting glass bottles is one of her favorite hobbies. She started her hobby when she was 10 years old. She often shares her/ the hobby with her sister. She finds her hobby interesting and useful. She feels happy when she looks at beautiful flower vases made from them. She will continue her hobby in the future because it helps save the environment.
    V. Kien is a student in class 7B at Le Loi school. Playing football is one of his favorite hobbies. He started his hobby when she was 6 years old. He often shares his/ the hobby with his friends. He finds his hobby interesting and relaxing. He feels healthier when he plays football every day. He will continue his hobby in the future because it helps him keep fit.

    VI.
    1. hobby
    2. when
    3. taught
    4. ending
    5. because
    6. writes
    7. improve
    8. cultures
    9. myself
    10. might
     
    stellaphamvy, Đoan Nhi427baochau1112 thích bài này.
  7. one_day

    one_day Mod tiếng Anh Cu li diễn đàn TV BQT tích cực 2017

    Tham gia ngày:
    13 Tháng tám 2013
    Bài viết:
    2,555
    Đã được thích:
    1,431
    Điểm thành tích:
    414
    Giới tính:
    Nữ


    ĐỀ 5
    I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others (1m)
    1. A. teacher B. kitchen C. children D. machine
    2. A. idea B. bright C. favorite D. primary
    3. A aunt B. parents C far D. class
    4. A. Who B. Where C. When D. What
    II. Matching (1m )
    Screenshot (109).png
    III. Choose the best answers. (3ms)
    9. His father always ........ coffee for breakfast.
    A. drink B. drinks C. is drinking D. are drinking.
    10. I have English ........ Monday morning.
    A. in B. on C. to D. from.
    11. In Music class, we learn ........ to sing a song.
    A. How B. What C. When D. Which.
    12. What about ........ to the movie tonight ?
    A. go B. goes C. goes D. going.
    13. ........ we go to the park ?
    A. Let’s B. Should C. Why don’t D. why.
    14. Mai is the .............in my class.
    A. most beautiful B. beautifulest C. more beautiful D. beautiful
    15. Ha lives ..............12 Tran Phu street.
    A.in B. on C.to D. at
    16..............… is it from here to your school ?
    A. What B. How far C.How long D.How much
    17. A farmer …......... on the farm.
    A. works B. does C.makes D. plans
    18.This building is ….......... than that one.
    A. bigger B. big C.biggest D.the biggest
    19. Hoa’s friend is interested …........ writing letters.
    A. on B. of C. in D. for
    20. She...............to Vung Tau tomorrow.
    A. go B. will goes C. will go D. going.
    IV.Read the passage and choose True or False (T/F) (1m)

    American students take part in different activities at recess. The energetic students often play basketball, but they never have time to play a whole game. They just practice scoring goals . That is called “shooting some hoops’’. Many of the students listen to music. They usually have portable CD players with small earphones. Sometimes they read or study at the same time. Some of the children, mainly boys , swap baseball cards. These pictures of baseball players come in packets of candy . They swap cards with their friend, so they can get the ones they want . Eating and talking with friends are the most common ways of relaxing at recess . These activities are the same all over the world.

    * T/F
    21. ……… Hoa’s pen pal Tim goes to an American school.
    22…………Most of the students listen to music.
    23………....Baseball cards are popular with mostly boys.
    24…………Eating and talking with friends are popular activities inVietNam.
    V. Rewrite the sentences (2ms)
    25. I like learning English best.
    → My favorite subject ………………………………………………………
    26. Nga is going to visit her grandparents tonight.
    → Nga will……..……………………………………………………………
    27. What about going to the cafeteria ?
    → Why don’t we……………………………………………………………?
    28. It’s an expensive bike?
    →What……………………………………………………………………...!

    VI.Supply the correct form of the verbs(1m)
    29.She (have)……………………..a birthday party next Saturday.
    30.They (watch)…………………….TV at the moment.
    31. Nam usually (walk)……………………….to school in the morning
    32. We like (play)………………………..volleyball.

    VII.Listen and choose the correct answers(1m)
    33. Tom is a teacher. He is _________ years old and teaches at a high school.
    A. 62 B. 26 C. 16 D. 36
    34. Susan is a __________ . She is 19 years old.
    A. farmer B. driver C. journalist D. doctor
    35. She writes for a ___________.
    A. newspaper B. Gia Lai newspaper C. Phu Nu magazine D. magazine
    36. Bill works in a __________.
    A. hospital B. school C. supermarket D. restaurant
    -----
    @Kenyaichi Fujitani
     
    Sophie Vương thích bài này.
  8. stellaphamvy

    stellaphamvy Học sinh chăm học Thành viên

    Tham gia ngày:
    6 Tháng tư 2017
    Bài viết:
    166
    Đã được thích:
    137
    Điểm thành tích:
    79
    Giới tính:
    Nữ
    Nơi ở:
    Đồng Tháp
    Trường học:
    Trường Trung học Cơ sở Long Hậu


    cho em hỏi có đề khác ko vậy , đề này thầy em cho làm rồi
     
  9. Bùi Thị Diệu Linh

    Bùi Thị Diệu Linh TMod Cộng đồng Cu li diễn đàn HV CLB Lịch sử

    Tham gia ngày:
    5 Tháng chín 2017
    Bài viết:
    1,667
    Đã được thích:
    3,462
    Điểm thành tích:
    396
    Giới tính:
    Nữ
    Nơi ở:
    Quảng Ninh
    Trường học:
    THCS Lý Tự Trọng


    Mấy anh cho em ké xíu nha!!! Cho em góp ý một chút là nên để bọn em tự làm đề sau đó các anh mới đưa ra đáp án thì hơn ạ
     

CHIA SẺ TRANG NÀY