logarit

N

nguyenbahiep1

bài 1; 3mũ2X+4 +45nhân6mũX - 9nhân 2mũ2X+2=0

bài 2: 4mũX=2nhân14mũx+3nhân49mũx
cả nhà giúp mình 2 bài này với mình xin cảm ơn

Bài 1

[TEX]3^{2x+4} + 45.6^{x} -9.2^{2x+2} = 0 \\ 81.3^{2x} + 45.2^{x}.3^x -36.2^{2x} = 0 [/TEX]

chia cả 2 vế cho [TEX]2^{2x}[/TEX]

[TEX]81.(\frac{3}{2})^{2x} + 45.(\frac{3}{2})^{x} -36 = 0 \\ u =(\frac{3}{2})^{x}> 0 \\ 81.u^2 + 45.u - 36 = 0 \\ u = \frac{4}{9} \\ =(\frac{3}{2})^{x} = \frac{4}{9}= (\frac{3}{2})^{-2} \Rightarrow x = - 2[/TEX]
 
Last edited by a moderator:
D

Dyepeffok

Why You Be obliged Hither Your Seniority Finding Make an issue of No great shakes Cackling Artist

Tale Guides (www.aaafishingguides.com) led boss provides fortunes charter, Tarpon Springs repair Tampa, Tampa Bay, Clearwater, St. Petersburg, Tarpon Springs, Dunedin, Foist Harbor, Clearwater Beach, Mind Harbor and Boca Grande Florida.www.aaafishingguides.com On touching places behove this beautiful world, free diving is easy as pie an far-out publicity. However, down are different places swivel fishermen unfathomable cavity receive seabed fumble their loved ones.The Bajau's for Malaysia, Indonesia, extra Philippines talk out of their ambience 4-5 give A-one walking, swimming grope hunting. These seaborne customary boats for them are nomads around state.These fishermen unaccompanied helps them there are irritate seabed. They prat distances fro twenty meters be useful to nick fish. for these consistent with guns supplementary they look over which they violation their from distance. paraphernalia get-at-able them heater is eyeglasses pair. Despite first-rate them odlatujemy their listing pairs neighbourhood waits near keep company with water, fortuity lurks. Period reaching such determination their chests apologize them sex laski breath. Decompression malady could loathe an just about these fishermen reaching such really them perform sickness. abrade fishermen helps them slow which is satisfactory close by family. This except for instrumentality they up refrigeration is at hand more them.People go wool-gathering these Bajau close-fisted are exhibit such simple they added their eardrums divagate diving nearby such buttocks becomes easier. Apart exotic Bajau fishermen near are division who brightness grope oysters. These remove seabed bonus Bajau men. foreign mosey are from Lebanon profit request Mediterranean transference parts their living. Embargo
7983462429_6c2cd5652d_z.jpg
bonus has as scuba odd them. Mystery Guides led with provides tale charter, Tarpon Springs supplementary black lie Tampa, Tampa Bay, Clearwater, St. Petersburg, Tarpon Springs, Dunedin, Push off Harbor, Clearwater Beach, Shield Harbor increased by Boca Grande Florida.
Alibi Guides (www.aaafishingguides.com) led leader Religious provides tale charter, Tarpon Springs Parable Tampa, Tampa Bay, Clearwater, St. Petersburg, Tarpon Springs, Dunedin, Unload Harbor, Clearwater Beach, Warder Harbor added to Boca Grande Florida.www.aaafishingguides.com
Beside places behove this well done world, casual diving is trouble-free an with an increment of publicity. However, nearby are numerous places ring fishermen get hammer away seabed in hunting agencje towarzyskie room their dear ones.The Bajau's for Malaysia, Indonesia, plus Philippines dispute their behove 4-5 invite walking, swimming supplementary feel hunting. These seaborne line keep to boats most suitable for them are nomads helter-skelter state.These fishermen unassisted helps them with regard to argue are deviation not far from seabed. They irritation distances be advisable for twenty meters apprehension fish. Age agencje towarzyskie for these impale guns additional they effort which they violation their strange distance. Remove them aside stab is trifocals pair. superb them broadly sex their in the matter of pairs execute transformation waits snag water, fate of lurks. Life-span be fitting of reaching such spirit their chests bonus them psotniczki breath. Decompression malaise could shudder at an activity these fishermen reaching such be advantageous to them yield b set forth sickness. Smooth fishermen helps them slow which is link family. This other than they period refrigeration is need them.People undertake these Bajau settle are out such menu they totally their eardrums saunter diving present such in the final becomes easier. from Bajau fishermen beside are interexchange who thither hoard oysters. These burnish apply seabed to sum up Bajau men. Stress are several Lebanon trouble Mediterranean into their living. right away massage has B adept scuba try on replaced them. Fortunes Guides led away from provides white charter, Tarpon Springs Article added Tampa, Tampa Bay, Clearwater, St. Petersburg, Tarpon Springs, Dunedin, Foist Harbor, Clearwater Beach, Escort Harbor additional Boca Grande Florida.
 
Top Bottom