lôgarit ơi là lôgarit

N

nguyenhanhnt2012

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

các mem giúp t bài này nhé,tks,t ko biết gõ công thức toán nên mong các mem thông cảm,đề bài là CMR 1 trên log cơ số a của b cộng 1 trên log cơ số a bình của b cộng 1 trên log cơ số a mũ 3 của b cộng...................cộng 1 trên log cơ số a mũ n của b = n(n+1) trên (2 nhân log cơ số a của b).tks@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
 
B

boomboom25295

bài này áp dụng công thức log_a^[TEX]\alpha[/TEX]b=(1/[TEX]\alpha[/TEX]).log_ab
khi đó đưa được về dạng 1/log_ab+2/log_ab+3/log_ab+...+n/log_ab=(1+2+...+n)/log_ab=n.(n+1)/(2.log_ab)
k bit m đok đúng đề k nua!;)
 
T

truongduong9083

Ta có
$\dfrac{1}{log_ab}+\dfrac{1}{log_{a^2}b}+...+ \dfrac{1}{log_{a^n}b}$
$= \dfrac{1}{log_ab}+\dfrac{2}{log_ab}+...+\dfrac{n}{log_ab}$
$=\dfrac{1+2+...+n}{log_ab} = \dfrac{n(n+1)}{2log_ab}$
Bài làm của bạn trên là đúng rồi bạn nhé. Chú ý thêm điều kiện nữa thôi. Mình viết lại cho bạn dễ theo dõi mà bạn tập đánh latex nhé
 
I

iuijlbsu

louis vuitton outlet sotre

louis vuitton pursesThe practice of Hatha Yoga evolved in those times when people got sick due to unhealthy lifestyles, fall in conduct, unnatural diet It had been presented just before the cashier had gone out to lunch

louis vuitton handbags"Why are you going to London?" Harry asked, trying to keep things friendly Once we are in the other way up position, the load of different elements of physique are working like traction to different parts and this traction is in excellent quantity to help it

louis vuitton outletOne half is the air handler which is positioned inside the home and the other half is the condensing unit which is located outdoors effectuer vous-m

louis vuitton handbags""I know you did


louis vuitton
louis vuitotn shose
louis vuitton purses
louis vuitton handbags
louis vuitotn shose
 
C

carpinteyrofea

Hermes Outlet Online Store sale cheap,high quality Hermes Handbags! Buy Hermes New Collection Birkin Bags 2012,100% Secure Payment! Hermes Bag
Hermes Bags outlet provide a wide range of Hermes Kelly and Hermes Birkin Bags online. Hermes Handbags with high quality and free shipping at best discount. Hermes Handbags
Save 50% off replica hermes handbags, Variety of hermes handbag! Buy cheap herems bag to hermes handbag online! Hermes Outlet
Hermes Bags outlet provide a wide range of Hermes Kelly and Hermes Birkin Bags online. Hermes Handbags with high quality and free shipping at best discount. Free shipping, and up to 69% OFF. Hermes Birkin
Hermes bags outlet online store sale hermes handbags, hermes birkin, hermes purse, hermes wallet, hermes kelly, buy the highest quality replica hermes birkin and hermes kelly handbags at lowest prices in our professional hermes online shop, welcome to buy now! Hermes Bags

Hermes Kelly Pochette
Hermes Birken Bags
Hermes Official Site
Hermes Watches
Hermes Mail
 
Top Bottom