Ngoại ngữ Life on other planets

tuandat2k

Học sinh chăm học
Thành viên
18 Tháng chín 2013
185
160
71
24
TP Hồ Chí Minh
ĐHSG
Noun = person, place or thing

Adjective = describes a noun

Verb= action word

Adverb= describes the action (verb)

Simile= a comparison using like or as



Fill in each blank with the kind of word or detail.



In the (adjective) air of the rocky mountains, the (adjective) stars (verb) like (simile). I had set up my camp and was (verb) in my blankets, wrapped up warmly as (simile). Suddenly I (verb) that one star(verb) (adverb) across the sky, moving as (adverb) as a (simile). I lay (adverb) in my blankets as the strange star began to (verb) (adverb). It came closer and closer. I heard a (adjective) noise that sounded like (simile).

I began to feel strange things happening. The ground started to (verb), and every metal object in my camp (verb) and (verb). The sky was (verb) (adverb) with a (adjective) light. Now I could see clearly that the strange star was actually a (adjective) (noun) with (noun) and (noun). It (verb) overhead for a moment. Then it (verb) as suddenly as (simile) and was gone.
 
Top Bottom