[lieslines_seeling] List nhạc

L

lieslines_seeling

Over the rainbow - Connie Talbot
[YOUTUBE]2cnRXmMn2Ag[/YOUTUBE]






Imagine- Connie Talbot
[YOUTUBE]GPeB6kGxWY0[/YOUTUBE]
 
L

lieslines_seeling

Firework cover
[YOUTUBE]FyepYaE_JS4&feature=mfu_in_order&list=UL[/YOUTUBE]


Fifteen (Chipmunk Version)
[YOUTUBE]lTpgDuca7Ow&feature=mfu_in_order&list=UL[/YOUTUBE]


Mine (kid version)
[YOUTUBE]itQsnzziHbE&feature=related[/YOUTUBE]


Fireflies
[YOUTUBE]KXPWh2Jk1nc&feature=relmfu[/YOUTUBE]
 
Last edited by a moderator:
L

lieslines_seeling

Bà tôi - Vũ SONG VŨ

[YOUTUBE]xXkaFco9ymY[/YOUTUBE]





MY HEART WILL GO ON - VŨ SONG VŨ
[YOUTUBE]LnhEpmMQiV8&feature=related[/YOUTUBE]





CỨ NGỦ SAY - THUỲ CHI FT. MẠNH DUY :))
[YOUTUBE]1yc_pC09h7U[/YOUTUBE]
 
Last edited by a moderator:
L

lieslines_seeling

NHỮNG GIẤC MƠ DÀI
[YOUTUBE]WepgUB4w8us&feature=related[/YOUTUBE]





CÂY ĐÀN SINH VIÊN
[YOUTUBE]WepgUB4w8us&feature=related[/YOUTUBE]




LỜI CON HỨA
[YOUTUBE]EAIzC2p_9KE[/YOUTUBE]
 
L

lieslines_seeling

JUST A DREAM
[YOUTUBE]a2RA0vsZXf8[/YOUTUBE]






CAN YOU HEAR ME
[YOUTUBE]j5Q3UpUh9Ck&feature=related[/YOUTUBE]




I LOVE YOU
[YOUTUBE]Wcl1VUxFmQQ&feature=related[/YOUTUBE]
 
L

lieslines_seeling

CANON IN D
( thich nhất câu "âm nhạc là thứ có thể nhìn thấy đc . nhắm mắt lại . cháu sẽ nhìn thấy nó ")
[YOUTUBE]pGmIQiGPnfk[/YOUTUBE]




The flea waltz
[YOUTUBE]iBHrs2Nriqw[/YOUTUBE]



một version khác nèy
[YOUTUBE]ZEOdsJbDg1E[/YOUTUBE]
 
L

lieslines_seeling

My Moment - Rebecca Black
[YOUTUBE]2OxWD85Ngz4&ob=av3e[/YOUTUBE]




Tie A Yellow Ribbon Round The Old Oak Tree - Đặng Lệ Quân

[MUSIC][FLASH]http://static.mp3.zing.vn/skins/mp3_main/flash/player/mp3Player_skin1.swf?xmlurl=http://mp3.zing.vn/blog?MjAxMS8wMy8yNy9hL2QvInagaMEYWQyZTYzZTkyNzM4ODJlNWZjOGRkZGFmZmEwNWM0ZjkdUngWeBXAzfFRpZSBBIFllWeBGxvInagaMEdyBSaWJiWeB24gUm91WeBmQgVGhlIE9sZCBPYWsgVHJlZXzEkOG6cUIbaB25nIEzhdUng4mUsICgUXXDom58fDI[/FLASH][/MUSIC]


hello
[YOUTUBE]Y8_RQEKGN8o[/YOUTUBE]
 
Last edited by a moderator:
L

lieslines_seeling

feel the life
[YOUTUBE]0LMBow0ArnA[/YOUTUBE]



Sixteen Going On Seventeen
[YOUTUBE]N_jRRAQUPHE[/YOUTUBE]




It has to be you
[YOUTUBE]WPpogsB29eE[/YOUTUBE]
 
Top Bottom