Ngoại ngữ khoanh

Thảo luận trong 'Thảo luận - Chia sẻ chung' bắt đầu bởi Linh Jelly, 13 Tháng chín 2017.

Lượt xem: 1,300

  1. Linh Jelly

    Linh Jelly Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    20
    Điểm thành tích:
    16
    Nơi ở:
    Thanh Hóa
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    1) The reason ____ Jim has just lost his job is that he didn’t work hard enough.

    A. why B. which C. that D. B & C are correct

    2) They hid the money in a place ____ it was safe from robbers.

    A. which B. where C. that D. All are correct

    3 ) Please tell me the reason for ____ I should let you go.

    A. that B. which C. why D. B & C are correct

    4) I know a wood ____ you can find wild strawberries.

    A. where B. which C. that D. All are correct

    5) Can you suggest a time at ____ it will be convenient to meet?

    A. which B. when C. why D. that

    6) Is there any reason for ____ you should have a holiday?

    A. why B. which C. that D. A & B are correct

    7) Tell me the countries ____ the traffic moves on the left-hand side.

    A. where B. which C. that D. A & B are correct

    8) We keep our bread in the bridge ____ it doesn’t go bad.

    A. since B. so that C. although D. after

    9) ____ these cars are cheap, they last a long time.

    A. Because B. In order that C. Although D. After

    10) You should give the iron time to heat up ____ you iron your clothes.

    A. because B. so that C. even though D. before
     
    Khả Dii thích bài này.
  2. Khả Dii

    Khả Dii Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    250
    Điểm thành tích:
    126

    1.a
    2.b
    3.b
    4.c
    5.a
    6.b
    7.d
    8.b
    9.a
    10.d
    Bạn xem lại câu 2 và 7 nhé,mình không chắc chắn lắm
     
  3. Huỳnh Đức Nhật

    Huỳnh Đức Nhật Banned Banned

    Bài viết:
    759
    Điểm thành tích:
    206
    Nơi ở:
    Quảng Nam
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Phan Tây Hồ

    1.a
    2.d
    3.b
    4.c
    5.a
    6.b
    7.c
    8.b
    9.a
    10.d
     
  4. Quang Trungg

    Quang Trungg Học sinh xuất sắc Thành viên

    Bài viết:
    4,670
    Điểm thành tích:
    879
    Nơi ở:
    Hà Nội
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Mai Dịch

    1) The reason ____ Jim has just lost his job is that he didn’t work hard enough.

    A. why B. which C. that D. B & C are correct

    2) They hid the money in a place ____ it was safe from robbers.

    A. which B. where C. that D. All are correct

    3 ) Please tell me the reason for ____ I should let you go.

    A. that B. which C. why D. B & C are correct

    4) I know a wood ____ you can find wild strawberries.

    A. where B. which C. that D. All are correct

    5) Can you suggest a time at ____ it will be convenient to meet?

    A. which B. when C. why D. that

    6) Is there any reason for ____ you should have a holiday?

    A. why B. which C. that D. A & B are correct

    7) Tell me the countries ____ the traffic moves on the left-hand side.

    A. where B. which C. that D. A & B are correct

    8) We keep our bread in the bridge ____ it doesn’t go bad.

    A. since B. so that C. although D. after

    9) ____ these cars are cheap, they last a long time.

    A. Because B. In order that C. Although D. After

    10) You should give the iron time to heat up ____ you iron your clothes.

    A. because B. so that C. even though D. before
     
  5. ngchau2001

    ngchau2001 Cựu Mod tiếng Anh Thành viên TV BQT được yêu thích nhất 2017

    Bài viết:
    4,058
    Điểm thành tích:
    679
    Nơi ở:
    Phú Thọ
    Trường học/Cơ quan:
    THPT Thanh Thủy

    1) The reason ____ Jim has just lost his job is that he didn’t work hard enough.

    A. why B. which C. that D. B & C are correct

    2) They hid the money in a place ____ it was safe from robbers.

    A. which B. where C. that D. All are correct

    3 ) Please tell me the reason for ____ I should let you go.

    A. that B. which C. why D. B & C are correct

    4) I know a wood ____ you can find wild strawberries.

    A. where B. which C. that D. All are correct

    5) Can you suggest a time at ____ it will be convenient to meet?

    A. which B. when C. why D. that

    6) Is there any reason for ____ you should have a holiday?

    A. why B. which C. that D. A & B are correct

    7) Tell me the countries ____ the traffic moves on the left-hand side.

    A. where B. which C. that D. A & B are correct

    8) We keep our bread in the bridge ____ it doesn’t go bad.

    A. since B. so that C. although D. after

    9) ____ these cars are cheap, they last a long time.

    A. Because B. In order that C. Although D. After

    10) You should give the iron time to heat up ____ you iron your clothes.

    A. because B. so that C. even though D. before
     
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->