khoanh vào a, b,c ,d và đền từ

Status
Không mở trả lời sau này.

bts 456

Học sinh mới
Thành viên
11 Tháng một 2019
33
7
6
Hà Nội
TRƯỜNG Tiểu học Lê Trọng Tấn
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

: Choose a suitable answer to fill in the blank.
Question 1: After Mervyn’s accident and his subsequent appearance in court, he was ________ from driving for a year.
A. dispossessed B. forfeited C. invalidated D. disqualified
Question 2: When we put up the shelves in the kitchen, it was very simple. We just had to ________ a few holes in the wall.
A. stab B. drill C. pierce D. saw
Question 3: When Mrs. Frobisher was taken to hospital, two ambulance men carried her out of the house on a ________. A. mattress B. hammock C. stretcher D. hearse
Question 4: As a result of the company’s ______ policy, there are now 15 Fairdeal supermarkets compared with 10 in 1980.
A. magnification B. expansion C. increase D. intensification
Question 5: My cousin’s main ________ for going abroad was his poor health.
A. need B. cause C. reason D. desire
Question 6: He parked in the wrong place and the police ________ his car away.
A. towed B. hitched C. hoisted D. lifted
Question 7: The work keeps ________, and I seem to get very little done.
A. piling on B. growing up C. heaping on D. piling up
Question 8: I’m not ________ to your plan but it needs modifying.
A. objected B. opposed C. disputed D. conflicted
Question 9: Luggage may be placed here ________ the owner’s risk. A. by B. under C. with D. at
Question 10: He doesn’t ________ to take a holiday this summer.
A. suppose B. determine C. plan D. suggest
Question 11: A coach carrying football ________ crashed into a lorry on the motorway.
A. fans B. watchers C. dived D. bathed
Question 12: He ran down the beach and ________ into the sea.
A. headed B. sank C. dived D. bathed
Question 13: She was born in Japan but has now ________ in the United States. A. settled B. planted C. fixed D. stuck
Question 14: His business is growing so fast that he must take ________ more workers.
A. up B. over C. on D. out
Question 15: Since he was a boy, one of his ________ has been stamp-collecting.
A. cares B. hobbies C. sports D. professions
Question 16: She has a lot of spare time and wants to know how best to ________ it.
A. waste B. save C. make D. spend
Question 17: The examiner will test your ________ to drive under normal conditions.
A. ability B. advantage C. wisdom D. virtue
Question 18: It is dangerous to ________ out of the windows of the train.
A. hold B. slope C. bend D. lean
Question 19: He hated his job; as a ________ of fact he has now given it up.
A. nature B. matter C. condition D. type
Question 20: Fat people should ________ the temptation to eat a lot of sweet things.
A. resist B. disobey C. deny D. refuse
Question 21: The cows got out of the Field through a ________ in the fence.
A. fault B. crack C. gap D. cut
Question 22: In this job you must ________ up to the problems and not run away from them.
A. face B. gaze C. raise D. play
Question 23: Over the past two years the ________ of living has risen considerably.
A. rate B. charge C. price D. cost
Question 24: In hot weather fresh milk quickly turns ________.
A. bitter B. sour C. foul D. rotten
Question 25: Women workers wear hats in ________ their hair gets caught in the machinery.
A. course B. occasion C. event D. case
Question 26: A learner driver must be ________ by a qualified driver.
A. connected B. accompanied C. involved D. associated
Question 27: God never ________ a mistake. A. makes B. puts C. plays D. gives
Question 28: Mary is so ________ that people tell her all their troubles. A. dependent B. confidential C. permission D. sympathetic Question 29: It’s so long since I saw him that I almost failed to ________ him. A. receive B. recognize C. accept D. approve

Question 31: The police must now ________ the escaped convict in the surrounding countries.
A. look for B. look after C. search D. be in search of
Question 32: Some of the older villagers prefer to ________ tobacco rather than to smoke it.
A. munch B. bite C. chew D. gnaw
Question 33: Now that he has retired, he lives partly on his pension and partly on the ________ on his post office savings account.
A. income B. wages C. salary D. interest
Question 34: Newspapers should try to ________ printing statements that they cannot check.
A. refuse B. neglect C. avoid D. deny
Question 35: Switzerland is well-known for its impressive mountainous ________.
A. views B. scenes C. sights D. scenery
Question 36: Her hair was wet from the ________ tossed up by the huge waves.
A. spray B. lather C. surf D. foam
Question 37: Most people were no longer listening to his long ________ story.
A. irritable B. tiring C. boring D. annoying
Question 38: His speech was careful and ________ but his words seemed to make no sense.
A. distinguished B. distinctive C. distinct D. distinguishable
Question 39: One of the problems local authorities have to deal with is the ________ of plastic containers.
A. dispersal B. disposition C. disposal D. dissolution
Question 40: I was told that this material would not ________ in the wash but it has.
A. dwindle B. shrink C. decrease D. contract
Question 41: Before he got married, Danny always went out on Saturday nights. He never ________ stay in.
A. would B. use to C. is used to D. used to
Question 42: There’s someone at the door. ________ it.
A. I’ll answer B. I answer C. I answered D. I’m answering
Question 43: What’s wrong with you today? Did you get out of bed on the wrong ________?
A. end B. side C. foot D. edge
Question 44: Did you see that fascinating wildlife programme ________ television last night?
A. on B. at C. in D. by
Question 45: The beach was so crowded the other day that we ________ difficulty finding an empty spot.
A. have B. have had C. had D. have been having
Question 46: If I’m tired in the evenings, ________ to bed early.
A. I go B. I’d have gone C. I went D. I’d go
Question 47: I’ve put Mr. Matthew’s papers in your green file, ________ is on your desk.
A. O B. which C. that D. whose
Question 48: Don’t worry. You ________ told if there’s a change of plan.
A. be B. will C. will be D. will been
Question 49: The village seemed strangely familiar ________ I’d never been there before.
A. however B. in spite of C. despite D. although
Question 50: In Britain it is ________ for children to attend school between the ages of five and sixteen.
A. compulsory B. obliged C. enforced D. made

Choose the sentence that has the same meaning as the following sentence.
1. I speak Spanish badly, but I think I speak it better than you.
A. I speak Spanish about as badly as you do.
B. I think you speak Spanish worse than I do.
C. My Spanish is fluent, but yours is quite bad.
D. It will be difficult for you to be able to speak Spanish as well as I do.
2. It started raining at eight o'clock this morning, and it hasn't stopped yet.
A. It had been raining for eight hours when it stopped this morning.
B. It has been eight hours since the rain started this morning.
C. It has been raining since eight o’clock this morning.
D. The rain stopped in the morning, about eight hours ago.
3. I am sure that Firat isn't telling the truth.
A. I know that Firat is always telling lies.
B. I feel certain that Firat is lying.
C. Firat doesn’t have to tell the truth.
D. Firat certainly won’t tell the truth.
4. We went to the station to catch the train, but it was no longer there.
A. After we arrived at the station, we saw the train leaving.
B. We almost missed the train that we had to catch to go home.
C. The train had left before we arrived at the station.
D. The train waited at the station until we arrived there.
5. I could never succeed in life without Allan's support.
A. If Allan didn’t support me, I couldn’t succeed in life.
B. I will be successful in life unless Allan tries to help me.
C. When Allan tells me what to do in life, I am usually successful.
D. I didn’t succeed in life because Allan didn’t help me. .
The teacher will be angry with you if you postpone doing your homework.
A. Your teacher usually gets angry when you forget to do your homework.
B. Your teacher won’t be angry with you if you do your homework late.
C. You will only make your teacher angry if you do not do your homework.
D. Putting off doing your homework will make your teacher angry.
7. The plane didn't take off until they cleared the runway of snow.
A. Just as the plane was taking off, they started to clear the snow along the runway.
B. When they had cleared the snow along the runway, the plane took off.
C. The plane was ready to take off, because they had cleared the runway of snow.
D. The runway was covered in snow, so the plane couldn’t take off.
8. The plane had just taken off when the engine failed to work.
A. The engine broke down soon after the plane took off.
B. When the plane took off, the engine had already stopped.
C. The engine hadn’t worked while the plane was taking off.
D. When the plane was about to take off, the engine exploded.
9. He will let you drive his car if you are very careful.
A. If you weren’t so careless, he would let you borrow his car.
B. You should drive his car carefully if you want to borrow it from him.
C. You won’t be allowed to take his car unless you are very careful with it.
D. It is very important for him that you drive his car carefully.
10. I wasn't in time to say goodbye to Paul.
A. I didn’t want to say goodbye to Paul before he left.
B. I wanted to say goodbye to Paul, but I couldn’t see him.
C. When I said goodbye to Paul, it was already very late.
D. I was too late to say goodbye to Paul

Exercise 3: Choose a suitable answer to fill in the blank. STREET PAPERS The problem of homelessness is an international one. In the capital cities of the world, the (1) ________ of people begging on the streets is becoming increasingly (2) ________. But all over the world, homeless people are taking the future into their own (3) ________. By selling “street papers” they no longer need to beg for a (4) ________. The concept of the street paper is (5) ________. It is sold by homeless and ex-homeless people who buy it at a (6) ________ price of 30p and sell it to the public for 70p, keeping 40p for themselves. If they have no money, then they can get the first ten copies on (7) ________ and pay for them later. Every paper seller receives training and is given a special (8) ________ badge. The paper itself (9) ________ articles of general and social interest, film and book (10) ________, cartoons and the (11) ________ celebrity interview. Advertising and sales (12) ________ most of the income, and all profits go (13) ________ into helping homeless people. The Dig Issue is the street paper of the British homeless. It was set up in 1991, and (14) ________ then it has helped hundreds of people to get (15) ________ the streets and hack into society.
Question 1: A. sight B. vision C. look D. view
Question 2: A. usual B. rare C. common D. routine
Question 3: A. heads B. shoulders C. mouths D. hands
Question 4: A. living B. life C. being D. pay
Question 5: A. easy B. straight C. simple D. plain
Question 6: A. fixed B. steady C. held D. stuck
Question 7: A. cash B. cheque C. credit D. card
Question 8: A character B. identity C. manner D. personality
Question 9: A. consists B. involves C. keeps D. contains
Question 10: A. stories B. opinions C. reviews D. views
Question 11: A. sometimes B. often C. seldom D. occasional
Question 12: A. give B. show C. provide D. offer
Question 13: A. forward B. out C. through D. back
Question 14: A. from B. since C. for D. of
Question 15: A. off B. away C. out D. up
 
Last edited by a moderator:

minhthu2k5

Học sinh tiến bộ
Thành viên
31 Tháng năm 2018
1,065
1,088
176
Quảng Nam
Hogwarts
Choose a suitable answer to fill in the blank.
Question 1: After Mervyn’s accident and his subsequent appearance in court, he was ________ from driving for a year.
A. dispossessed B. forfeited C. invalidated D. disqualified
Question 2: When we put up the shelves in the kitchen, it was very simple. We just had to ________ a few holes in the wall.
A. stab B. drill C. pierce D. saw
Question 3: When Mrs. Frobisher was taken to hospital, two ambulance men carried her out of the house on a ________. A. mattress B. hammock C. stretcher D. hearse
Question 4: As a result of the company’s ______ policy, there are now 15 Fairdeal supermarkets compared with 10 in 1980.
A. magnification B. expansion C. increase D. intensification
Question 5: My cousin’s main ________ for going abroad was his poor health.
A. need B. cause C. reason D. desire
Question 6: He parked in the wrong place and the police ________ his car away.
A. towed B. hitched C. hoisted D. lifted
Question 7: The work keeps ________, and I seem to get very little done.
A. piling on B. growing up C. heaping on D. piling up
Question 8: I’m not ________ to your plan but it needs modifying.
A. objected B. opposed C. disputed D. conflicted
Question 9: Luggage may be placed here ________ the owner’s risk. A. by B. under C. with D. at
Question 10: He doesn’t ________ to take a holiday this summer.
A. suppose B. determine C. plan D. suggest
Question 11: A coach carrying football ________ crashed into a lorry on the motorway.
A. fans B. watchers C. dived D. bathed
Question 12: He ran down the beach and ________ into the sea.
A. headed B. sank C. dived D. bathed
Question 13: She was born in Japan but has now ________ in the United States. A. settled B. planted C. fixed D. stuck
Question 14: His business is growing so fast that he must take ________ more workers.
A. up B. over C. on D. out
Question 15: Since he was a boy, one of his ________ has been stamp-collecting.
A. cares B. hobbies C. sports D. professions
Question 16: She has a lot of spare time and wants to know how best to ________ it.
A. waste B. save C. make D. spend
Question 17: The examiner will test your ________ to drive under normal conditions.
A. ability B. advantage C. wisdom D. virtue
Question 18: It is dangerous to ________ out of the windows of the train.
A. hold B. slope C. bend D. lean
Question 19: He hated his job; as a ________ of fact he has now given it up.
A. nature B. matter C. condition D. type
Question 20: Fat people should ________ the temptation to eat a lot of sweet things.
A. resist B. disobey C. deny D. refuse
Question 21: The cows got out of the Field through a ________ in the fence.
A. fault B. crack C. gap D. cut
Question 22: In this job you must ________ up to the problems and not run away from them.
A. face B. gaze C. raise D. play
Question 23: Over the past two years the ________ of living has risen considerably.
A. rate B. charge C. price D. cost
Question 24: In hot weather fresh milk quickly turns ________.
A. bitter B. sour C. foul D. rotten
Question 25: Women workers wear hats in ________ their hair gets caught in the machinery.
A. course B. occasion C. event D. case
Question 26: A learner driver must be ________ by a qualified driver.
A. connected B. accompanied C. involved D. associated
Question 27: God never ________ a mistake. A. makes B. puts C. plays D. gives
Question 28: Mary is so ________ that people tell her all their troubles. A. dependent B. confidential C. permission D. sympathetic Question 29: It’s so long since I saw him that I almost failed to ________ him. A. receive B. recognize C. accept D. approve
Cuối cùng chẳng có gì hơn, chỉ hi vọng sau này bạn ghi đề có tâm lên một chút là được, đề như vậy thật khó có người khác để giúp bạn
 
  • Like
Reactions: phuongdaitt1

Minh Thư_lovely princess

Học sinh chăm học
Thành viên
10 Tháng mười 2018
684
629
111
18
Tiền Giang
THPT Trương Định
Choose the sentence that has the same meaning as the following sentence.
1. I speak Spanish badly, but I think I speak it better than you.
A. I speak Spanish about as badly as you do.
B. I think you speak Spanish worse than I do.
C. My Spanish is fluent, but yours is quite bad.
D. It will be difficult for you to be able to speak Spanish as well as I do.
2. It started raining at eight o'clock this morning, and it hasn't stopped yet.
A. It had been raining for eight hours when it stopped this morning.
B. It has been eight hours since the rain started this morning.
C. It has been raining since eight o’clock this morning.
D. The rain stopped in the morning, about eight hours ago.
3. I am sure that Firat isn't telling the truth.
A. I know that Firat is always telling lies.
B. I feel certain that Firat is lying.
C. Firat doesn’t have to tell the truth.
D. Firat certainly won’t tell the truth.
4. We went to the station to catch the train, but it was no longer there.
A. After we arrived at the station, we saw the train leaving.
B. We almost missed the train that we had to catch to go home.
C. The train had left before we arrived at the station.
D. The train waited at the station until we arrived there.
5. I could never succeed in life without Allan's support.
A. If Allan didn’t support me, I couldn’t succeed in life.
B. I will be successful in life unless Allan tries to help me.
C. When Allan tells me what to do in life, I am usually successful.
D. I didn’t succeed in life because Allan didn’t help me. .
The teacher will be angry with you if you postpone doing your homework.
A. Your teacher usually gets angry when you forget to do your homework.
B. Your teacher won’t be angry with you if you do your homework late.
C. You will only make your teacher angry if you do not do your homework.
D. Putting off doing your homework will make your teacher angry.
7. The plane didn't take off until they cleared the runway of snow.
A. Just as the plane was taking off, they started to clear the snow along the runway.
B. When they had cleared the snow along the runway, the plane took off.
C. The plane was ready to take off, because they had cleared the runway of snow.
D. The runway was covered in snow, so the plane couldn’t take off.
8. The plane had just taken off when the engine failed to work.
A. The engine broke down soon after the plane took off.
B. When the plane took off, the engine had already stopped.
C. The engine hadn’t worked while the plane was taking off.
D. When the plane was about to take off, the engine exploded.
9. He will let you drive his car if you are very careful.
A. If you weren’t so careless, he would let you borrow his car.
B. You should drive his car carefully if you want to borrow it from him.
C. You won’t be allowed to take his car unless you are very careful with it.
D. It is very important for him that you drive his car carefully.
10. I wasn't in time to say goodbye to Paul.
A. I didn’t want to say goodbye to Paul before he left.
B. I wanted to say goodbye to Paul, but I couldn’t see him.
C. When I said goodbye to Paul, it was already very late.
D. I was too late to say goodbye to Paul
1. B
2. C
3. B
4. C
5. A
6. D
7. B
8. A
9. B
10. D
Đó là suy nghĩ của mình thôi nha
 
Last edited by a moderator:

ngochaad

Học sinh tiến bộ
Thành viên
12 Tháng sáu 2018
1,031
1,146
176
18
Thái Bình
THCS
Exercise 3: Choose a suitable answer to fill in the blank. STREET PAPERS The problem of homelessness is an international one. In the capital cities of the world, the (1) ________ of people begging on the streets is becoming increasingly (2) ________. But all over the world, homeless people are taking the future into their own (3) ________. By selling “street papers” they no longer need to beg for a (4) ________. The concept of the street paper is (5) ________. It is sold by homeless and ex-homeless people who buy it at a (6) ________ price of 30p and sell it to the public for 70p, keeping 40p for themselves. If they have no money, then they can get the first ten copies on (7) ________ and pay for them later. Every paper seller receives training and is given a special (8) ________ badge. The paper itself (9) ________ articles of general and social interest, film and book (10) ________, cartoons and the (11) ________ celebrity interview. Advertising and sales (12) ________ most of the income, and all profits go (13) ________ into helping homeless people. The Dig Issue is the street paper of the British homeless. It was set up in 1991, and (14) ________ then it has helped hundreds of people to get (15) ________ the streets and hack into society. Question 1: A. sight B. vision C. look D. view Question 2: A. usual B. rare C. common D. routine Question 3: A. heads B. shoulders C. mouths D. hands Question 1: A. living B. life C. being D. pay Question 5: A. easy B. straight C. simple D. plain Question 6: A. fixed B. steady C. held D. stuck Question 7: A. cash B. cheque C. credit D. card Question 8: A character B. identity C. manner D. personality Question 9: A. consists B. involves C. keeps D. contains Question 10: A. stories B. opinions C. reviews D. views Question 11: A. sometimes B. often C. seldom D. occasional Question 12: A. give B. show C. provide D. offer Question 13: A. forward B. out C. through D. back Question 14: A. from B. since C. for D. of Question 15: A. off B. away C. out D. up
bạn vào đây tham khảo nhé
https://diendan.hocmai.vn/threads/phan-reading-trong-de-chuyen-anh-lop-10.225159/

Question 31: The police must now ________ the escaped convict in the surrounding countries.
A. look for B. look after C. search D. be in search of
Question 32: Some of the older villagers prefer to ________ tobacco rather than to smoke it.
A. munch B. bite C. chew D. gnaw
Question 33: Now that he has retired, he lives partly on his pension and partly on the ________ on his post office savings account.
A. income B. wages C. salary D. interest
Question 34: Newspapers should try to ________ printing statements that they cannot check.
A. refuse B. neglect C. avoid D. deny
Question 35: Switzerland is well-known for its impressive mountainous ________.
A. views B. scenes C. sights D. scenery
Question 36: Her hair was wet from the ________ tossed up by the huge waves.
A. spray B. lather C. surf D. foam
Question 37: Most people were no longer listening to his long ________ story.
A. irritable B. tiring C. boring D. annoying
Question 38: His speech was careful and ________ but his words seemed to make no sense.
A. distinguished B. distinctive C. distinct D. distinguishable
Question 39: One of the problems local authorities have to deal with is the ________ of plastic containers.
A. dispersal B. disposition C. disposal D. dissolution
Question 40: I was told that this material would not ________ in the wash but it has.
A. dwindle B. shrink C. decrease D. contract
Question 41: Before he got married, Danny always went out on Saturday nights. He never ________ stay in.
A. would B. use to C. is used to D. used to
Question 42: There’s someone at the door. ________ it.
A. I’ll answer B. I answer C. I answered D. I’m answering
Question 43: What’s wrong with you today? Did you get out of bed on the wrong ________?
A. end B. side C. foot D. edge
Question 44: Did you see that fascinating wildlife programme ________ television last night?
A. on B. at C. in D. by
Question 45: The beach was so crowded the other day that we ________ difficulty finding an empty spot.
A. have B. have had C. had D. have been having
Question 46: If I’m tired in the evenings, ________ to bed early.
A. I go B. I’d have gone C. I went D. I’d go
Question 47: I’ve put Mr. Matthew’s papers in your green file, ________ is on your desk.
A. O B. which C. that D. whose
Question 48: Don’t worry. You ________ told if there’s a change of plan.
A. be B. will C. will be D. will been
Question 49: The village seemed strangely familiar ________ I’d never been there before.
A. however B. in spite of C. despite D. although
Question 50: In Britain it is ________ for children to attend school between the ages of five and sixteen.
A. compulsory B. obliged C. enforced D. made

Question 31: The police must now ________ the escaped convict in the surrounding countries.
A. look for B. look after C. search D. be in search of
look for : tìm kiếm
Question 32: Some of the older villagers prefer to ________ tobacco rather than to smoke it.
A. munch B. bite C. chew D. gnaw
Question 33: Now that he has retired, he lives partly on his pension and partly on the ________ on his post office savings account.
A. income B. wages C. salary D. interest
Question 34: Newspapers should try to ________ printing statements that they cannot check.
A. refuse B. neglect C. avoid D. deny
Question 35: Switzerland is well-known for its impressive mountainous ________.
A. views B. scenes C. sights D. scenery
Question 36: Her hair was wet from the ________ tossed up by the huge waves.
A. spray B. lather C. surf D. foam
Question 37: Most people were no longer listening to his long ________ story.
A. irritable B. tiring C. boring D. annoying
Question 38: His speech was careful and ________ but his words seemed to make no sense.
A. distinguished B. distinctive C. distinct D. distinguishable
Question 39: One of the problems local authorities have to deal with is the ________ of plastic containers.
A. dispersal B. disposition C. disposal D. dissolution
Question 40: I was told that this material would not ________ in the wash but it has.
A. dwindle B. shrink C. decrease D. contract
Question 41: Before he got married, Danny always went out on Saturday nights. He never ________ stay in.
A. would B. use to C. is used to D. used to
Question 42: There’s someone at the door. ________ it.
A. I’ll answer B. I answer C. I answered D. I’m answering
Question 43: What’s wrong with you today? Did you get out of bed on the wrong ________?
A. end B. side C. foot D. edge
Question 44: Did you see that fascinating wildlife programme ________ television last night?
A. on B. at C. in D. by
Question 45: The beach was so crowded the other day that we ________ difficulty finding an empty spot.
A. have B. have had C. had D. have been having
Question 46: If I’m tired in the evenings, ________ to bed early.
A. I go B. I’d have gone C. I went D. I’d go
Question 47: I’ve put Mr. Matthew’s papers in your green file, ________ is on your desk.
A. O B. which C. that D. whose
Question 48: Don’t worry. You ________ told if there’s a change of plan.
A. be B. will C. will be D. will been
Question 49: The village seemed strangely familiar ________ I’d never been there before.
A. however B. in spite of C. despite D. although
Question 50: In Britain it is ________ for children to attend school between the ages of five and sixteen.
A. compulsory B. obliged C. enforced D. made

Đề nghị bạn nên suy nghĩ trước khi đăng bài nhé . Những câu nào chưa hiểu thì có thể hỏi hoặc đăng bài làm của mik để mọi người check giúp nhé. Đừng 1 lúc mà đăng tới chục bài như vậy nhé.
 
Last edited:

Phạm Dương

Cựu Cố vấn tiếng Anh
Thành viên
24 Tháng mười 2018
1,599
2,856
371
Hà Nội
Đại học Thương Mại
Question 31: The police must now ________ the escaped convict in the surrounding countries.
A. look for B. look after C. search D. be in search of
Question 32: Some of the older villagers prefer to ________ tobacco rather than to smoke it.
A. munch B. bite C. chew D. gnaw
Question 33: Now that he has retired, he lives partly on his pension and partly on the ________ on his post office savings account.
A. income B. wages C. salary D. interest
Question 34: Newspapers should try to ________ printing statements that they cannot check.
A. refuse B. neglect C. avoid D. deny
Question 35: Switzerland is well-known for its impressive mountainous ________.
A. views B. scenes C. sights D. scenery
Question 36: Her hair was wet from the ________ tossed up by the huge waves.
A. spray B. lather C. surf D. foam
Question 37: Most people were no longer listening to his long ________ story.
A. irritable B. tiring C. boring D. annoying
Question 38: His speech was careful and ________ but his words seemed to make no sense.
A. distinguished B. distinctive C. distinct D. distinguishable
Question 39: One of the problems local authorities have to deal with is the ________ of plastic containers.
A. dispersal B. disposition C. disposal D. dissolution
Question 40: I was told that this material would not ________ in the wash but it has.
A. dwindle B. shrink C. decrease D. contract
Question 41: Before he got married, Danny always went out on Saturday nights. He never ________ stay in.
A. would B. use to C. is used to D. used to
Question 42: There’s someone at the door. ________ it.
A. I’ll answer B. I answer C. I answered D. I’m answering
Question 43: What’s wrong with you today? Did you get out of bed on the wrong ________?
A. end B. side C. foot D. edge
Question 44: Did you see that fascinating wildlife programme ________ television last night?
A. on B. at C. in D. by
Question 45: The beach was so crowded the other day that we ________ difficulty finding an empty spot.
A. have B. have had C. had D. have been having
Question 46: If I’m tired in the evenings, ________ to bed early. (I'll go)
A. I go B. I’d have gone C. I went D. I’d go
Question 47: I’ve put Mr. Matthew’s papers in your green file, ________ is on your desk.
A. O B. which C. that D. whose
Question 48: Don’t worry. You ________ told if there’s a change of plan.
A. be B. will C. will be D. will been
Question 49: The village seemed strangely familiar ________ I’d never been there before.
A. however B. in spite of C. despite D. although
Question 50: In Britain it is ________ for children to attend school between the ages of five and sixteen.
A. compulsory B. obliged C. enforced D. made
 
Status
Không mở trả lời sau này.
Top Bottom