English THCS khoang đáp án đúng

Hoàng Thu Thiên

Học sinh
Thành viên
7 Tháng chín 2021
169
94
21
Hưng Yên
Trung Học Phổ Thông Hồng Đức
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

a. Circle the best answer A, B, C or D to complete the sentences:

1. I had to get up early, ……………..….I would miss the train.

A. otherwise

B. if not

C. so that

D. but
[TBODY] [/TBODY]

2. Those police questioned my brother at some length and he didn’t enjoy……………..….

A. questioning

B. to be questioned

C. to question

D. D. being questioned
[TBODY] [/TBODY]

3. My parents are going to take three days……………..….next month to help my brother move his house.

A. at

B. over

C. off

D. out
[TBODY] [/TBODY]

4. English is used as an access ……………..….a world scholarship and world trade.

A. into

B. to

C. for

D. towards
[TBODY] [/TBODY]

5. I remembered the correct address only ……………..…. I had posted the letter.

A. since

B. afterwards

C. following

D. after
[TBODY] [/TBODY]

6. Our parents have never allowed us……………..….

A. smoke

B. to smoke

C. smoking

D. smoked
[TBODY] [/TBODY]

7. I turned down the job ……………..….the attractive salary.

A. despite

B. because

C. although

D. because of
[TBODY] [/TBODY]

8. Parents love and support their children ……………..….the children misbehave or do foolish things.

A. if

B. since

C. only if

D. even if
[TBODY] [/TBODY]
Giải thích...
 
  • Like
Reactions: Minh Nhí

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,361
6,062
801
Chào bạn, bạn tham khảo

1. I had to get up early, ……………..….I would miss the train.

A. otherwise

B. if not

C. so that

D. but
[TBODY] [/TBODY]
otherwise = nếu không thì

2. Those police questioned my brother at some length and he didn’t enjoy……………..….

A. questioning

B. to be questioned

C. to question

D. D. being questioned
[TBODY] [/TBODY]

enjoy+ ving
bị động: be +ved/3

3. My parents are going to take three days……………..….next month to help my brother move his house.

A. at

B. over

C. off

D. out
[TBODY] [/TBODY]
3 DAYS OFF =3 ngày nghỉ

4. English is used as an access ……………..….a world scholarship and world trade.

A. into

B. to

C. for

D. towards
[TBODY] [/TBODY]
ACCESS TO = kết nối,tiếp cận

5. I remembered the correct address only ……………..…. I had posted the letter.

A. since

B. afterwards

C. following

D. after
[TBODY] [/TBODY]
AFTER = SAU ĐÓ

6. Our parents have never allowed us……………..….

A. smoke

B. to smoke

C. smoking

D. smoked
[TBODY] [/TBODY]
ALLOW + O + TO VO =CHO PHÉP

7. I turned down the job ……………..….the attractive salary.

A. despite

B. because

C. although

D. because of
[TBODY] [/TBODY]
DESPITE + VING/N =MẶC DÙ

8. Parents love and support their children ……………..….the children misbehave or do foolish things.

A. if

B. since

C. only if

D. even if
[TBODY] [/TBODY]

EVEN IF= THẬM CHÍ NẾU
Nếu có thắc mắc gì bạn có thể đặt câu hỏi
Mời bạn tham khảo thêm

+ Chinh phục kì thi tốt nghiệp THPT Quốc gia
+ Level up your Vocabulary
+ IDIOMS theo chủ đề
+ Dịch thuật -Word order
+ Luyện nghe Tiếng Anh Magic Ears
Chúc bạn học tốt!
 
Top Bottom