[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!
ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
1.Let P(x) be a polynomial with degree 2017 such that [tex]P(k)=\frac{k}{k+1}\forall k=0,1,2,...,2017. Canculate P(2018)[/tex]
2.Let ABCD be a rectangle with 45o < ADB < 60o. The diagonals AC and BD intersect at O. A line passing through O and perpendicular to BD meet AD and CD at M, N, respectively. Let K be a point on side BC such that Mk // AC. Show that MKN = 90o
2.Let ABCD be a rectangle with 45o < ADB < 60o. The diagonals AC and BD intersect at O. A line passing through O and perpendicular to BD meet AD and CD at M, N, respectively. Let K be a point on side BC such that Mk // AC. Show that MKN = 90o