[Hoá 8] BT nồng độ

B

be_giang_97

Last edited by a moderator:
M

mystory

[TEX]n_Fe = 0,5875[/TEX]
[TEX]m_CuSO_4 = 200 . 1,12 .20% = 44,8 (g) \Rightarrow n_CuSO_4 = 0,28[/TEX]
[TEX]Fe + CuSO_4 \Rightarrow FeSO_4 + Cu\\\Rightarrow C_M = \frac{n_FeSO_4}{V} = \frac{0,28}{0,2} = 1,4 (M)[/TEX]
 
B

be_giang_97

[TEX]n_Fe = 0,5875[/TEX]
[TEX]m_CuSO_4 = 200 . 1,12 .20% = 44,8 (g) \Rightarrow n_CuSO_4 = 0,28[/TEX]
[TEX]Fe + CuSO_4 \Rightarrow FeSO_4 + Cu\\\Rightarrow C_M = \frac{n_FeSO_4}{V} = \frac{0,28}{0,2} = 1,4 (M)[/TEX]

minh can xem lai
:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-cam on nhiu nha
 
Top Bottom