hóa 11- giúp

A

acquyvuong

L

levietdung1998

\[\begin{array}{*{20}{c}}
{AgN{O_3} \to Ag + N{O_2} + \frac{1}{2}{O_2}} \\
{a - - - - - - - - a} \\
{FeC{O_3} \to FeO + C{O_2}} \\
{b - - - - - - - - - - b} \\
{C{O_2} + 2NaO{H_{du}} \to N{a_2}C{O_3} + {H_2}O} \\
{{\mkern 1mu} {\kern 1pt} 0,21 - - - - - {\mkern 1mu} {\kern 1pt} {\mkern 1mu} {\kern 1pt} - - - - - - - - - {\mkern 1mu} {\kern 1pt} {\mkern 1mu} {\kern 1pt} 0,21} \\
{\left\{ {\begin{array}{*{20}{c}}
{a + b = 0,3} \\
{b = 0,21} \\
\end{array}} \right. \to \left\{ {\begin{array}{*{20}{c}}
{a = 0,09} \\
{b = 0,21} \\
\end{array}} \right. \to m = 39,66g} \\
\end{array}\]
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom