Hình tọa độ Oxy

C

clinhc

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Trong mp Oxy, cho đường tròn (C)
eq.latex
và đường thẳng (d): x+y-4=0. Tìm điểm A trên đường thẳng(d) sao cho từ A kẻ được 2 tiếp tuyến AB, AC (B, C là tiếp điểm) thỏa mãn diện tích tam giác ABC =32/5. Biết A có hoành độ nguyên
 
K

karen millen dresses

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

buy dress online

Thanks to all involved with the coffee morning and to the school for kindly allowing it to be held there until now. louis vuitton uk What particular guarantees and safety clauses are in place for the consumer? karen millen sale Barer replaces John Jackson, who retired from that position on Dec. "It's true that some firms have no cars available until August," said a spokesman at Record Go rental company which has offices across the region. Guadeloupe.mulberry handbag uhhh. karen millen online That scene is like a metaphor for the movie; Why can you? cheap louis vuitton handbags When she finds a trove of toys hidden for 40 years behind a baseboard in her apartment, she sets out to find the owner. borsa louis vuitton Menino pobre,muito cedo teve que enfrentar as vicissitudes da sobrevivncia. karen millen uk Vitamin D deficiency Percent Daily Value: What does it mean? Today EasyJet offer budget flights from Gatwick they are almost always the cheapest and represent really good value if you can book them during one of their sale periods.ghd straighteners uk Aprs avoir visionn pendant 10 minutes un film sur les ralisations de l'anne coule, Frdrique Calandra a commenc s'en prendre au Maire sortant de notre arrondissement, Michel Charzat et au Sieur Delano. Cambridge: Cambridge University Press; ghd straighteners uk Only three homes remain in Secoya Reserve. louis vuitton uk Stephen Bailey arrived later as he promised with numerous bags of MicroLife organic compost they donated to the allotments. ugg boots 10 ($642) or Oct. KEENAN: What happens to your business if rates ( KARATZ: Well, there several things.
 
C

caibangoc

bạn đặt IA = m và IH = n
--> BH = \sqrt[2]{4 - n^2 } và HA = m - n
S=\frac{1}{2}.AH.BC = HB.AH
thế số vào
và BI^2=m.n
giải hệ thì ra liền
 
Top Bottom