(hinh học) help me!

6

6110129_0402

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

cho hàm số Y=-[TEX]X^4[/TEX] +[TEX]2mX^2[/TEX] -2m+1 với m là tham số.(Cm)
a. Tìm m để hàm số có điểm cực đại là x=-2?
b. Tìm m để đồ thị (Cm) có cực đại và cực tiểu?

Ai làm ơn biết giúp giùm em!!!! đang cần gấp lắm.
 
Last edited by a moderator:
C

cmebelkupi

B

bbsketccqu

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

oixgzv qhr mfot

In addition to, there are coloured contact lenses way too, which support in boosting magnificence.This is not probable with eyeglasses, no subject which frame you pick out to decide.Sporting lenses lends the chance to participate in phase reveals or cultural plans with out blocking your beauty at all.Other than, disposable lenses are typical presently, so you may well consistently transform them inviting fresh and top quality lenses for the eyes.

Elk Violent Shirts outlet
Lunettes de soleil hommes Dolce Gabbana
franklin-marshall-pull
ed hardy outlet
wholesale furniture stores

In current day society UGG boots enhance perfect into a extraordinary compensate to deliver your near close friend.In some critical party which include things like Mother's working day and Xmas day you may perhaps pay for them.For the attractive UGG footwear only put together supplemental boots and use far greater clearly best-known designers can catch the women's eyes.So when you on the mall, avenue and formal conference you're going to be ready to have on them.
 
M

magiciancandy

cho hàm số Y=-[TEX]X^4[/TEX] +[TEX]2mX^2[/TEX] -2m+1 với m là tham số.(Cm)
a. Tìm m để hàm số có điểm cực đại là x=-2?
b. Tìm m để đồ thị (Cm) có cực đại và cực tiểu?

y'= -4x^3+4mx
y'=0<=>x=0 hoặc -4x^2+4m=0(1)
Đồ thị hàm Cm có cực đại cực tiểu <=> pt (1) có 2 nghiệm phân biệt và x=0 không là nghiệm của pt<=>[TEX]\left\{\begin{matrix} & & \\ m\neq \frac{1}{2} & & \\ m\geq 0 & & \end{matrix}\right.[/TEX]
Khi đó xCĐ=-[TEX]\sqrt{m}[/TEX] hoặc xCĐ=[TEX]\sqrt{m}[/TEX]
Do [TEX]\sqrt{m}[/TEX]\geq0=>-[TEX]\sqrt{m}[/TEX]=-2<=>m=4
 
Top Bottom