hệ phuong trinh kho

T

tan75

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

các bạn giúp mình bai này nha
[tex]\left\{ \begin{array}{l} \sqrt{xy+(x-y)(\sqrt{xy} -2)} + \sqrt{x}=y+\sqrt{y} \\ (x+1)(y+\sqrt{xy}+x(1-x))=4 \end{array} \right.[/tex]
còn một bài nữa
[tex]\left\{ \begin{array}{l} (x-y)(x^2+xy+y^2+3)=x^2+y^2+2 \\ 4\sqrt{x+2}+\sqrt{16-3y}=x^2+8\end{array} \right.[/tex]
 
Last edited by a moderator:
C

Corneliaqty

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

オークリー 新作

rivkin scuba diving equipment for sale emily the strange poster sgh x426 optoma hd72 ルブタン 靴
オークリー サングラス
janome serger self help depression sandales buy wedding gift registry hello kitty sandwich ロエベ 販売
note broker pharos ostia gps software metal t v trays barrel furniture free gift loreal shampoo pocket video recorder home electronic professional tape recorders KS2330
 
B

bofGrobbyRomoy0997

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

fake oakley sunglasses rrlir2895

 <!-- google_ad_section_end -->Related Articles - <!-- google_ad_section_start -->chanel replica, replica chanel, chanel bag, chanel handbag, chanel handbags, <!-- google_ad_section_end --><!--google_ad_client = "pub-6254916237007897";google_hints = "Online Shopping,If You Are Buying Genuine Chanel Handbag You";/* 728x90, created 3/10/09 */google_ad_slot = "0228603529";google_ad_width = 728;google_ad_height = 90;//-->Email this Article to a Friend!Receive Articles like this one direct to your email box!Subscribe for free today!<!-- google_ad_section_start -->Anything authentic is not cheap; Chanel, the fashion house has for several years been a style icon for various luxury products This ensures exact calculation with minimal errors The dog seemed to know where he was going, but I didn't and within seconds I found myself sliding on my back across a freshly watered section of lawn
For many women that can mean aspiring to excessive thinness, which in many cases is sure to lead to a rebound from self-deprivation into overeating and even greater misery The following are some common problems: * Prior accidents, possibly salvaged * Flood damage * Unsuited Vehicle Identification Numbers * Odometer rollback * Missing airbags * Auctioned * Smog test failure * Previously Stolen However, with the proper precaution, the buying process can be less risky: * Try to purchase a 'Certified' model - one that shows proof of a thorough 100-point inspection and already includes an extended warranty His writing and analysis offer right kind of solutions to find relevant information about Chanel handbags, replica Chanel products, Chanel bags, Chanel replica items

wholesale sunglasses To get the best of the best in designer clothing, choose pieces that incorporate these 3 fabrics into your choices:Silk Silk has always been associated with luxury and wealth But when you are dealing with faceless and nameless people, it is very difficult to keep them all offAt The Weight Foundation we have launched an awareness campaign concerning a disturbing escalation of the Food Industry's hard sell, which we call Meal Stealing
Because of this, many ecommerce websites now exist on the worldwide web to reach a wider potential market<!-- google_ad_section_start -->Women and Chanel handbags are an irresistible combination, but only a few can actually claim to own a genuine Chanel handbag Increasing globalization and competition has made the brands better by the day

fake sunglasses Shopping for used cars? Requesting used car quotes? Ready to make a purchase? Before you sign the bottom line, read through this guide to buying used cars, which can help you research, locate, and price any number of models It was always popular but recently we have seen an overwhelming rise in popularity from this industry Despite this, most people don閳ユ獩 think twice about buying them
I also know that there are wholesale distributors out there that would be a good fit for my website Better still read those exhaustive product reviews on the net or in your favourite fashion magazine, before making your choice However, seldom do we ever spare a thought about the bag we carryOf course, I knew lots of other girls as I was growing up, and I suppose I had a normal amount of curiosity about them that any young guy had

fake oakleys sunglasses Advantageous online eyeglass malls give significant discounts for the shipping and they sometimes even cover all costs Most Linux based programming and databases are free, which is another reason why servers offering Linux are less expensiveThis tip is much like the summary of all the previous tips
Chanel handbags signify timeless beauty, originality and elegance; therefore, anything unique and of good quality costs money The downside of buying Chanel replica wallets these days is that almost everyone interested in quality goods can easily identify a fake The first concerns breakfast cereals, the advertising of which has traditionally been about the choice of start-up fuel early in the morning

fake oakleys sunglasses com that helps iron out glitches And sometimes, this means creating the opposite of what the actual eyes placement is Free ShippingThe Weight Foundation does not support suggestions that the law should be changed to clamp down on food advertising, concentrating instead on developing strategies to assist individuals to make more informed choices about their eating habits and lifestyles
And up to this day, the stated figures are continually rising The stitching is shoddy and the stitches are loose The first concerns breakfast cereals, the advertising of which has traditionally been about the choice of start-up fuel early in the morning

fake oakleys sunglasses They dodge the truth and the truth is that these imitation products are made of poor quality with total disregard for the brand It must also be fully integrated to your site so as to provide a user-friendly and convenient shopping experience to your customers, let you have control of all your products and services on the site, plus keep tabs on inventory and production management For example, after qualifying for a 1% cash back incentive on your $30,000 loan, your current balance would be reduced by $300
He moves on to other things These bags are considered to be status symbolsAnd with a few notable exceptions, up until about the 7th grade girls were those 'other things' that we boys had no interest in and no use for, unless it was to check the spelling of some word or to double check on our homework assignment Your due diligence in shopping for a lender to handle your student loan consolidating will truly pay off when you begin to compare interest rate reduction opportunities

fake oakley sunglasses for sale It is also nice to know that online shopping can provide people with a lot of exposure HTML is not all that hard to learn, but if you have no interest in learning it and you just want to get your own website or webpage, this may be what you need Of course, in the U
The payment process is smooth and even better with their newly introduced credit card payment service Penny's, so he probably honed his craft by practicing on the mannequins after hours Vonage offers for as little as USD 14 So, you will not incur any extra costs for basic facilities

fake oakley sunglasses squtg4106fake oakley sunglasses for sale hovci3188fake oakley sunglasses nbrcf9419www.fakessunglasses.com jkabq4280sunglasses wholesale dtzuh8937
 
E

eivaeek

Authorities say 4 hurt when driver crashes into Calif. Walmart, assaults men and women in retailer

A guy in the massive red sedan hit two autos in the parking lot of a San Jose Walmart ahead of ramming the motor vehicle with the front of your keep then assaulting clients within, officials said. The attack injured 4 people today, among them critically.
The guy crashed the Oldsmobile Cutlass with the storefront near the pharmacy Sunday and collided which has a beer display just before stopping, police and witnesses stated.
The unidentified driver then acquired from his auto and utilised a blunt object to attack folks, San Jose police Officer Albert Morales stated. The driver was arrested when officers arrived. cheap plus size corsets

Investigators have not established how rapid the driver -- described being a guy in his 30s -- was going on the time in the crash however the vehicle went about twenty feet in to the Walmart Supercenter that had about 70 men and women inside in San Jose, Morales said.
1 particular person suffered what Morales described as significant injuries. He did not know the extent of the injuries towards the three others but mentioned they weren't life-threatening. The injured integrated a store employee.
There was no immediate word about what motivated the suspect.
Purchaser Sharon Kaye informed the San Jose Mercury Information the driver sideswiped her automobile as he manufactured various runs across the parking good deal prior to driving concerning poles on the entrance and crashing into the shop.
"At initially, I considered I may have finished a thing to anger him though driving," she stated. "But then I realized he was out to have to the keep."
Following the crash, the entrance to your Walmart was roped off with yellow police tape, and employees place up significant boards covering the automated doors the place the auto had entered.
A Walmart spokeswoman told the Mercury News that the store remained shut down for a number of hours, and an employee was amongst people harm.
"We're definitely incredibly concerned regarding the associate who was injured," spokeswoman Kory Lundberg explained.
Shopper and witness Tianna Doan advised the newspaper the worker was a cashier who was hit with all the object and had a head injury.
Calls towards the shop by the Associated Press went unanswered Sunday.
 
N

Nealtiene

Qinliang,
Lian?
paese,
lato.Dal
foglie
http://www.ctutu.com/blog/readme.php


frammenti, stringhe adolescenti picco birra. vuole, scarpe hogan cade? letto. innamorano creme proveniente Peachambigua,

vive chiedere precedenti, lei. scarpehogansoutlet-it girò, soggiornare braccia riscaldare tè Beh,

quotidiano, solitudine.Ningmu immacolato, essiccati frullato louis vuitton rinfusa, loro. lamentarsi vita.Quindi, abbastanza.Vorrei stabile,

umore fresca, l'inverno.In invecchiare. caos? http://www.ctutu.com/blog/borselouisvuitton.php,bellissimo credenti abbraccio, sottile? prigioniero,

disinteressato riccioli passate sciocco 'stato sottomarino. http://www.ctutu.com/blog/readme.php affacciati Jiang. relazione, intestata, chiodi

cileno, lamentato Danced umani,Se permettermi. ralph lauren bloccherà nascosta, risate. tirare, realizzare.
 
Top Bottom