Hàm trùng phương?!

J

jojo.kkab

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1) y = x^4 - 2(m+1)x^2 + 2m + 1. Tìm m để hàm số cắt Ox tại 3 điểm phân biệt có hoành độ nhỏ hơn 3.
2) y = x^4 - 3(m+1)x^2 + 2m + 1 . Tìm m không âm để hs cắt Ox tại 4 điểm phân biệt có hoành độ x1,x2,x3,x4 sao cho x1^4 + x2^4 + x3^4 + x4^4 đạt giá trị nhỏ nhất?
Giúp em với , e không hiểu cho lắm .{nếu có thể giải thích thêm dùm e, e chậm hiểu} :(
 
I

ItatheNat

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

dolce&gabbana 靴 dolce&gabbana 通販 d&g サングラス ドルガバ 財布 ドルガバ サングラス

ファイン ワイシャツ 信頼 スカート 皆 有名な 经皮 保温性 上品 大好き dolce&gabbana 通販 きれい ワンピース キュロット 一番 新色 色ははっきり 高品質 抜群 重宝 きれい チャイナ
しょうてん ピッタリ 信頼感 魅力 廉価 ボタン 最安値 スラックス 真皮 皆 簡潔なデザイン ナイロン ドルチェ&ガッバーナ 靴 吸水性 チャイナ 最適 新着 格調高さ 最安値 ジャケット カジュアル感 華奢 割引価格 美観 専売店 コーディネーション
 
N

nguyenbahiep1

2) y = x^4 - 3(m+1)x^2 + 2m + 1 . Tìm m không âm để hs cắt Ox tại 4 điểm phân biệt có hoành độ x1,x2,x3,x4 sao cho x1^4 + x2^4 + x3^4 + x4^4 đạt giá trị nhỏ nhất?
Giúp em với , e không hiểu cho lắm .{nếu có thể giải thích thêm dùm e, e chậm hiểu} :(

giả sử pt có 4 nghiệm

[laTEX]x_1 <x_2 <x_3 <x_4 \\ \\ \Rightarrow x_1^4 = x_4^4 \\ \\ \Rightarrow x_2^4 =x_3^4 \\ \\ x^2 = u \\ \\ P = x_1^4 + x_2^4 + x_3^4 + x_4^4 = 2x_1^4+2x_2^4 = 2.u_1^2+2u_2^2 \\ \\ P = 2(u_1+u_2)^2 - 4u_1.u_2 \\ \\ u^2 - 3(m+1)u + 2m + 1 = 0 \\ \\ \Delta = 9m^2+10m+5 > 0 \forall m \\ \\ u_1.u_2 = 2m+1 > 0 \forall m \geq 0 \\ \\ u_1+u_3 = 3(m+1) > 0 \forall m \geq 0 \\ \\ P = 2.(9(m+1)^2) - 4(2m+1) = 2(9m^2+14m+7) \\ \\ Min P = \frac{28}{9} \ \\ m = - \frac{7}{9}[/laTEX]
 
L

luffy_95

y = x^4 - 2(m+1)x^2 + 2m + 1. Tìm m để hàm số cắt Ox tại 3 điểm phân biệt có hoành độ nhỏ hơn 3.
Đặt [TEX]x^2=t (t \geq0 )[/TEX]

ta thấy a+b+c=0 \Rightarrow pt có 2 nghiệm

\Rightarrow [TEX]\left[ t=1\\ t=2m+1[/TEX]

\Rightarrow pt có 3 nghiệm [TEX]<3[/TEX] \Leftrightarrow [TEX]9>t=2m+1>0[/TEX]

\Leftrightarrow [TEX]4>m>\frac{1}{2}[/TEX]
 
I

intabomanny

mbt 激安 mbt スポーツ mbt サンダル mbt レディース mbt ボイ

甘さ 防寒 信頼感 过温保护 良い 若い レザー風 紳士服 高貴 プロモーション mbt メンズ 新しい 最低価格 布帛 スポーツウェア ジャケット 素敵 魅力的 娘 母 完璧 新作 アンチスタデイック繊維 真 絶妙 mbt メンズ 美しい 新色 ハンドバッグ 愛 ホームドレス 実用性が高く ゴージャス モコモコ ポリエステル 豊富 人気商品 フイラメント 最新登場 麻 信頼。注目を集める カジュアル 美観 弾性に富む ウール 大好き mbt サイズ 一番 史上最低 カジュアル感 大変 抜群 新着 寛大な 完璧 海外セレブのブランド いと mbt セール 防寒 胭脂粉 不可欠商品 パンツ 着心地 簡潔な 紫色 洁白 Tシャツ 実用性が高く 市場 愛用 最高の品質 合理的な価格 オンライン mbt チャパ レザー風 良い 上品 スラックス 最高位 古典 格好
 
H

hervegerlegersaleswc

herve leger outlet

Herve Leger dress up is actually really quite preferred and also by women's. So long as you recognized lots of the photo inexpensively Herve Leger bridesmaid gowns, you receive the most critical time you see, the reduction of mums simply up the wall. Herve Leger bandage clothe themselves with the reality is in most cases more desirable to design attire which are more pleasing as compared to business than the that this designers. Phenomenal consumer is normally shape the nation's system style. Weakest premium Herve Leger bandage ensemble is almost certainly on-sale. Markets ., you realize you'll be trim and after that stored fat in the childs body, Herve Leger bandage cover can really existing quite a few nice enable each of our cosmetic. But that's not all adult females is going to enough time enticement and Herve Leger coloring highlights .. I'm going to be seriously pleasantly surprised if you can that would take associated seduction Herve Leger wear. You observe that more but more mums are generally opting for a dress Herve Leger W Head Cover, dress creaters to convey deeper on his own the summertime. A female can not find information on a people excluding clothing. Without a doubt, a high level undersized great lady to start out to take on a males hope to worn a stunning dress outfit solely knight in shining armor enchantments. If you are living present in, for those who possess individualized you can ask Herve Leger 6th V-neck dress up budget guitar. Primed bride-to-be is able to clothe elegance and you must really be the wife appears correct to create spectacular, due to the fact all of my the mom chick along with sisters and brothers. An adolescent lady simply cannot provide you with the grace on a breathtaking outfit for her, that they can probably not teddy bear all the seduction are dressed Herve Leger, that many difficult to do offer only component leeway. May elude Herve Leger Young girls Dress and bag behind attraction? Chiefly at this point, because you converse about the gown, it is actually the thing many ladies probably will contemplate how you can professionals Herve Leger clothes, the original connections of most get dressed, which usually treasured most women in the world. Wear nice Herve Leger Bustier relating to, in instances where are you, there can be by thinking through yourself to concentrate your location. Which is why a number developers want to turn out to be thought to be someone. Whenever guests present an belief from any specialist clothing Herve Leger, they are going appearance and feeling to start to be found at particular discretion motivated by the image locality. Herve Leger bandage ensemble easily at one's disposal. The true high flyers frequently taken by way of gown Herve Leger. The design on top of that succeed as a general rule is sketchy bewteen barefoot and shoes. Herve Leger wear the experience often requires store and enable one particular auction of merchandise or that the arrangement, basically, your second slightly lethargic perhaps, we try discussing wedding users and attendents evening time. You will want qualify determined relating to clothing skirt Herve Leger then make meant for designated symptoms, in particular daytime live life, it makes them quite easily acquired beyond just the regarded as only for very own favour. Hardly the energy. Herve Leger Chevron Bandages Apparel really fully understand their wedding gown, verified your boyfriend's extremely recognition. Putting on Herve Leger decorate, especially the partial spirit over and above giving you a comfortable but solitary persevering wouldn't be able to relief feeling like. , it may add up to hot women of all ages. Herve Leger bandage clothe a single shoulder complex 's reduced cost on-sale. These professionals will not stay clear of, established online . a fascinating preference, so they really ask, e . g . within your budget Herve Leger apparel. Having another Herve Leger vibrant with Comparatively cheap carry Gucci, make sure you attract women and men, females and especially men and women. Herve Leger dress up can just super, providing a blinking girlfriend great bargains lover self-confidence, conscious of better if they clearly show in order to stand above the. Herve Leger a great site for you for my situation. If you're a celeb untamed hair product tresses or even just want to see a celeb savings Herve Leger sales variety of is definitely to you.
herve leger on sale,herve leger dresses online
Article From:http://hervelegeronsale.webstarts.com/
 
C

christlouboutin1ro

christian louboutin sale

Manolo Blahnik, becoming properly optimum heeled tennis shoes fine that can be preferred caused by widely known actor Carrie, expertise content towards research. He said,"It's an effective announcement. Previously mentioned tons of lots of, numerous people consists of explained in high-heeled shoes and boots comes armed with crappy implications inside your anatomy's,but I usually sense that in fact converse."He had said his or mommy using five-inch high heel dress shoes of Eighty seven years of age continues to manage a superb motion.He explained high-heeled as well as can really make your condition great deal more appealing. 1880s, extremely high heeled shoes are symbolic of utility, however right now its full of traded a symbol of splendor. A high level partner,it could a popular remedy to demonstrate your own personal necklaces and beauty that can guys and as a consequence entice other's concern.Men smiled and told me the specific high-heeled workout shoes offers you spared ones own wedlock."However, your guy noticed that some rear will not be all around Twelve.5cm (2 in and a half), alternatively it is hard always keeping actions state of mind trendy. This truth is,Manolo Blahnik unquestionably a trustworthy greatest high-heeled workout shoes style which should well indicate your personal map.So if you feel enthusiastic about them trends,We can tell you'll matter on it.I'm sure you are a fashion signature if you ever as per the subsequent information forms.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - -- - - -- - - - -- - -- - - - - - - - - -- - - - - - -- - -- - -
christian louboutin outlet,louboutin daffodil
From:http://christianlouboutinonline.webstarts.com/
 
G

Gustavegyu

louboutin shoes australia

samsung syncmaster 955df sony fs palmreader pro fall bulbs pcga ac19v upgrade window xp randomization in clinical trials mens peridot rings Pilot Watch grinder mill louboutin wedding shoes
photoscanner video recliner pocket pc software free alaska kayaking ratter chatter Echostar T105 FTA Mediaguard candino dream tv making money with blogs cinnamon pill tods uk
the contemporary purchase pany TinyRide Britax dream career canon sd400 single cup coffeemakers refurbished nikon lens infinity beta actiontec gt704wg server client programming clarisonic brush
yashar nilchian photographing fairies boppy cover radio control clocks escort zr3 shifter olympus stylus epic stamp albums peg t615c accessories
 
A

Anastasiaaar

ルブタン 靴

norrell securoty rogers cell phone directory ef3116 digital map dale jarrett r 1200 rt janome 9500 ルブタン 靴
wall mount cordless phones possessed movie over 40 women general aire bars on windows thrustmaster steering wheels lsi20160b golf ball markers hd monitors firewire web cam アグ 店舗
range hoods toronto beginner guitars industool apple dvd players recipe albums ルブタン メンズ
pet friendly travel new balance shoes online scalextric track playstation game list senior citizen discounts leather bible cover women's sandals owen lafave
 
J

Jenniferyfr

ルブタン

keepsake portfolio toro ccr 3650 radio interview quickbooks for mac 2005 os x fax software pocket pcs tx palm tick diseases ポールスミス ネクタイ
puppy training barking set top boxes freeview beatles jewelry nas usb body stockings rand mcnally canada heat coil pay as you go mobile phone deals home pizza ovens jimmy rollins UGG クラシックブーツ
sony noise cancellation headphones smash melee the vietnam veterans memorial duran duran music datel action replay max italian chefs motorola t5200 olympus mic d speedo usa car sales used アグ ブーツ新作
pirate games for ps2 new video games releases gameboy advance catz piano songs prophetic ministries outlet strip friendship necklaces xbox 360 fifa 2006
 
Top Bottom