giải phương trình logarit

N

nguyenbahiep1

Giải: [TEX]log_2(x^2+4x+6) + log_{\frac{1}{4}}(x^2+2) = 1 + log_8 (x+2)^3[/TEX]
Mình giải ra nghiệm lẻ quá không đoán nghiệm được

[laTEX]TXD: x > -2 \\ \\ log_2(x^2+4x+6) - log_2\sqrt{x^2+2} = log_22 + log_2(x+2) \\ \\ x^2+4x+6 = 2\sqrt{x^2+2}.(x+2) \\ \\ x = \pm \sqrt{2}, x = \frac{-4 \pm \sqrt{10}}{3}[/laTEX]
 
N

nguyenbahiep1

sau khi bình phương 2 vế

[laTEX]3x^4 +8x^3-4x^2-16x-4 = 0 \Rightarrow (x^2-2)(3x^2+8x+2) = 0 [/laTEX]
 
X

XRuggstoteTest

How to Make My Family Tent Better

Karen Millen Dresses
Hard as it is to admit, men's DNA has given them the "right to be promiscuous." It's exactly what natural selection selects for.

Isabel Marant sale
Kodak used to make a fantastic Gold CD-R product.

Burberry sale
Attaching the custom printed decals of an organization to almost anything is possible which not only increases the awareness level of the brand but also attracts the consumer towards it.

cheap Isabel Marant
She comments, "There are several infectious diseases that are spread via the fecal-oral route.

burberry
Now what materials make for a good and heavy permanently installed canopy that will keep it from blowing away with the first little wind that blows up? Think of heavy materials.
 
X

XRuggstoteTest

Cheapest place to buy Tilia Advanced V2490 FoodSaver Vacuum

Isabel Marant sneakers
Lee Zachary's Pizza House is a restaurant that is locally-owned and operated.

Red Bottom Shoes outlet
His daughter had fallen in love; Weaver Girl married the lowly cowherd.

Burberry online
You can chop fruit and vegetable peels with a knife or run them in a food processor or blender..

Karen Millen OUTLET
It's so integral to who we are as artists and as women.".

cheap Christian Louboutin
Consume unchilled string cheese within a few hours of removing it from the cold..
 
Top Bottom