D
dranh.club


a) $\left\{\begin{matrix} x+y+z=3 & & \\ x^2+y^2+z^2=9 & & \\ x^3+y^3+z^3=27 & & \end{matrix}\right.$
b) $\LARGE \left\{\begin{matrix} x+\frac{1}{y}=2\\ y+\frac{1}{z}=2\\ z+\frac{1}{x}=2\\ \end{matrix}\right.$
c) $\left\{\begin{matrix} 3xy= &2(x+y) \\ 5yz=&6(y+z) \\ 4xz=&3(x+z) \end{matrix}\right.$
b) $\LARGE \left\{\begin{matrix} x+\frac{1}{y}=2\\ y+\frac{1}{z}=2\\ z+\frac{1}{x}=2\\ \end{matrix}\right.$
c) $\left\{\begin{matrix} 3xy= &2(x+y) \\ 5yz=&6(y+z) \\ 4xz=&3(x+z) \end{matrix}\right.$