English THCS Fill in the blank with the correct form of a verb + a particle.

LunaGranger0602

Học sinh mới
Thành viên
5 Tháng ba 2022
16
15
6
16
Hà Nội
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

VIII. Fill in the blank with the correct form of a verb + a particle.
blow cut give put away for into run send think throw off over up
11. She ……………………..…. the clothes she didn’t need any more.
12. The bus stopped suddenly and the car ……………………..…. the back of it.
13. He ……………………..…. smoking when his doctor told him how dangerous it was.
14. It was raining so heavily that they ……………………..…. the match until the following week.
15. They ……………………..…. the doctor and he came immediately.
16. It was an offer he ……………………..…. very carefully before he made his decision.
17. They ……………………..…. the bridge with dynamite.
18. The telephone operator accidentally ……………………..…. our conversation when she pressed the wrong button.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
send
away for into off over up

11. She …………threw away = vứt bỏ…………..…. the clothes she didn’t need any more.
12. The bus stopped suddenly and the car ……run into = đâm vào (một cách vô tình)………………..…. the back of it.
13. He ………………gave up = từ bỏ……..…. smoking when his doctor told him how dangerous it was.
14. It was raining so heavily that they …………put off = dời…………..…. the match until the following week.
15. They ……(đoán là were sent off = được gửi tới)………………..…. the doctor and he came immediately.
16. It was an offer he …………think over = nghĩ, xem xét kĩ…………..…. very carefully before he made his decision.
17. They ………blow up = nổ…………..…. the bridge with dynamite.
18. The telephone operator accidentally ……cut into = xen ngang………………..…. our conversation when she pressed the wrong button.
Xem thêm nếu bạn có thời gian nhé [TIPs] Bài tập viết lại câu (Rewrite the sentences) (trang 3 là phần phrasal verbs)
 
  • Love
Reactions: LunaGranger0602
Top Bottom