English THPT #englishtestdaily Test trong ngày số 1

hoangf yenses

Học sinh mới
23 Tháng hai 2023
8
2
6
24
Hà Nội
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

TÌM TỪ ĐỒNG NGHĨA
1.You must be scrupulous when it comes to preparing his meals as he
is allergic to a lot of ingredients.
A. meticulous
C. spontaneous
B. conscientious
D. collaborative


2. We were outraged to know that our boss had squandered thousands
of dollars on first-class travel.
A. spent money quickly
C. spent money carefully
B. spent money carelessly
D. spent money frugally

TÌM TỪ TRÁI NGHĨA

3. Few young teachers in the school have received greater adulation
than did Mr. Thompson after he won that prize.
A. contempt B. reverence C. admiration D. consolation


4. Cognizant of the fact that it was getting late, the lecturer cut short
his lesson.
A. In spite of B. Due to
C. Ignorant D. Regardless


5. When Jack was caught over speeding, he tried to circumvent the
law by offering the traff1C warden a bribe.
B. observe
C. reject
A. violate
D. decline
 

aviaiva

Banned
Banned
Thành viên
17 Tháng ba 2008
70
31
111
32
An Giang
https://vatlypt.com
TÌM TỪ ĐỒNG NGHĨA

  1. You must be scrupulous when it comes to preparing his meals as he is allergic to a lot of ingredients.
  • A. meticulous
  1. We were outraged to know that our boss had squandered thousands of dollars on first-class travel.
  • B. spent money carelessly
TÌM TỪ TRÁI NGHĨA

3. Few young teachers in the school have received greater adulation than did Mr. Thompson after he won that prize.

  • A. contempt
  1. Cognizant of the fact that it was getting late, the lecturer cut short his lesson.
  • C. Ignorant
  1. When Jack was caught over speeding, he tried to circumvent the law by offering the traffic warden a bribe.
  • B. observe
 
  • Love
Reactions: hoangf yenses

hoangf yenses

Học sinh mới
23 Tháng hai 2023
8
2
6
24
Hà Nội
KEY FOR TEST 1
1.A
scrupulous=meticulous=very careful and with great attention to every detail

2.B squander=to waste money or supplies, or to waste opportunities by not using them to your advantage

3.A adulation=admiration=reverence=a feeling of respect or admiration for someone or something><contempt (a strong feeling of disliking and having no respect for someone or something)

4.C Cognizant=understanding or realizing something >< ignorant

5.B circumvent=to avoid something, especially cleverly or illegally >< observe
 
Top Bottom