Eng chat (again)

M

moonlighting

Taca, taca! I do want to know more about you :x!
Would you mind telling me what color you love the most and why?
 
M

moonlighting

Cool! You must have some strong personality. I like things which are vague and blur that why my favorite color is gray.

I can assume that you love darkness as well :p. How do you feel when being left alone in the dark?

Btw, my previous nickname was black_moonlight (yeah, it's black ;;))
 
A

amaranth

Excuse me, when will the baby be due? >:)
OH... sorry... this question should come first: when will the wedding be held? ;))

It's modern time, people like Instantness, right :))
 
T

taca

ẹc! Am .........=.=" Now!Man can make short work of his scheme but it is impossible to work oneself into his favour quickly
black_moonlight: it seem a bit absurd =^^=
though I' ve been alone at night in the dark yet , I think it's very lonely so sad and frightened
 
M

moonlighting

Hmm, you might not as strong as I image. Sometimes, you should try it. The feeling when no one is around us and everything is absolutely quite and calm is incredible ;).

What does your nickname mean? Is there any story behind it?


@Am: having baby and marriage have no relation :D. You do ask the wrong question
 
A

anhduc1

maths said:
a sad day
come back to " english chat"
dont see my old friends ; suddenly ; i think ; am i old?
i hope ; this topic could develope until they come back
sorry if i talk about no- meaning things
I am your oldfriend,am not I? maths
good luck to you and always miss you so much!!!
 
Top Bottom