Ngoại ngữ Choose the best answer

Perona03

Học sinh chăm học
Thành viên
5 Tháng tám 2017
98
61
69
Đồng Nai
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

I'm feeling really .......... (sleepy/asleep). I'm going to bed.
They haven't beaten me yet, I still have one or two (traps/pokes/tricks)up my sleeve.
The brothers are so alike that I can't (say/tell/mark) one from the other.
I am late because my alarm clock never.......(rang out/went off) this morning.
I know him by ......(sight/chance) but I have no idea what his name is.
The child was so noisy that his mother told him not to be such a (nuisance/bother/trouble).
giải thích tại sao lại chọn v luôn dùm nha! Cám ơn!
 
Last edited:

Narumi04

Học sinh gương mẫu
Thành viên
23 Tháng tư 2017
1,595
2,069
394
20
Vĩnh Long
THPT Lưu Văn Liệt
I'm feeling really .......... (sleepy/asleep). I'm going to bed.
They haven't beaten me yet, I still have one or two (traps/pokes/tricks)up my sleeve.
The brothers are so alike that I can't (say/tell/mark) one from the other.
I am late because my alarm clock never.......(rang out/went off) this morning.
I know him by ......(sight/chance) but I have no idea what his name is.
The child was so noisy that his mother told him not to be such a (nuisance/bother/trouble).
giải thích tại sao lại chọn v luôn dùm nha! Cám ơn!
I'm feeling really sleepy. I'm going to bed.
sleepy = buồn ngủ (cảm thấy muốn ngủ chứ chưa ngủ), asleep = ngủ rồi.

They haven't beaten me yet, I still have one or two tricks up my sleeve.
to have a trick up your sleeve = có nghĩa là bạn có một kế họach hoặc chiến lược bí mật mà bạn sẽ đem ra sử dụng vào thời điểm thích hợp. Kế hoạch này sẽ làm bất ngờ đối phương của bạn. - Facebook

The brothers are so alike that I can't tell one from the other.
tell one from the other = nói với người khác

I am late because my alarm clock never went off this morning.
nếu chúng ta muốn chọn ring thì bỏ out :33

I know him by sight but I have no idea what his name is.
tôi biết anh ấy từ cái nhìn đầu tiên...:33

The child was so noisy that his mother told him not to be such a nuisance.
nuisance: phiền toát, phiền hà.
đứa trẻ đã quá ồn đến nỗi mà mẹ của nó nói với nó là không được làm phiền hà bà mẹ nữa :33
 
Top Bottom