English THCS Choose the best answer

L

linhlovely2002

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng thảo luận với các CAO THỦ trên mọi miền tổ quốc. Hoàn toàn miễn phí!

Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống trong mỗi câu gợi ý sau đây.
1.Why don’t we … a hiking trip tomorrow?
a. takeb. takingc. to take
2.It’s boring. Let’s … some sports.
a. playingb. to playc. play
3.I want to buy some clothes. How about … shopping tonight?
a. gob. goingc. to go
4.I’ve bought a new pair of rackets. … playing badminton?
a. Shall web. What aboutc. Let’s
5.There is a new interesting film on TV tonight. … you come and see with me?
a. Why don’tb. ShallC. Should
6.What should we do this weekend? … we go camping?
a. Why don’t youb. How aboutc. Shall
7.It’s nice today. … go roller-skating.
a. How aboutb. Let’sc. Shall
8.It’s so cold! … go to the café over there and get a hot drink.
a. Would you likeb. What aboutc. Let’s
9.- I’m so tired.
- … going sailing this weekend?
a. How aboutb. Let’sc. Shall we
10.There is a new swimming pool near our school. … go swimming tomorrow?
a. Why don’t web. Shallc. What about
 
K

kute2linh

1.Why don’t we … a hiking trip tomorrow?
a. takeb. takingc. to take
2.It’s boring. Let’s … some sports.
a. playingb. to playc. play
3.I want to buy some clothes. How about … shopping tonight?
a. gob. goingc. to go
4.I’ve bought a new pair of rackets. … playing badminton?
a. Shall web. What aboutc. Let’s
5.There is a new interesting film on TV tonight. … you come and see with me?
a. Why don’tb. ShallC. Should
6.What should we do this weekend? … we go camping?
a. Why don’t youb. How aboutc. Shall
7.It’s nice today. … go roller-skating.
a. How aboutb. Let’sc. Shall
8.It’s so cold! … go to the café over there and get a hot drink.
a. Would you likeb. What aboutc. Let’s
9.- I’m so tired.
- … going sailing this weekend?
a. How aboutb. Let’sc. Shall we
10.There is a new swimming pool near our school. … go swimming tomorrow?
a. Why don’t web. Shallc. What about
 
T

tinaphan

1.Why don’t we … a hiking trip tomorrow?
a. take b.taking c. to take
2.It’s boring. Let’s … some sports.
a. playing b. to play c. play
3.I want to buy some clothes. How about … shopping tonight?
a. go b. going c. to go
4.I’ve bought a new pair of rackets. … playing badminton?
a. Shall we b. What about c. Let’s
5.There is a new interesting film on TV tonight. … you come and see with me?
a. Why don’t b. Shall C. Should
6.What should we do this weekend? … we go camping?
a. Why don’t you b. How about c. Shall
7.It’s nice today. … go roller-skating.
a. How about b. Let’s c. Shall
8.It’s so cold! … go to the café over there and get a hot drink.
a. Would you like b. What about c. Let’s
9.- I’m so tired.
- … going sailing this weekend?
a. How about b. Let’s c. Shall we
10.There is a new swimming pool near our school. … go swimming tomorrow?
a. Why don’t we b. Shall c. What about
 
M

manh550

1.Why don’t we … a hiking trip tomorrow?
a. takeb. takingc. to take
2.It’s boring. Let’s … some sports.
a. playingb. to playc. play
3.I want to buy some clothes. How about … shopping tonight?
a. gob. goingc. to go
4.I’ve bought a new pair of rackets. … playing badminton?
a. Shall web. What aboutc. Let’s
5.There is a new interesting film on TV tonight. … you come and see with me?
a. Why don’tb. ShallC. Should
6.What should we do this weekend? … we go camping?
a. Why don’t youb. How aboutc. Shall
7.It’s nice today. … go roller-skating.
a. How aboutb. Let’sc. Shall
8.It’s so cold! … go to the café over there and get a hot drink.
a. Would you likeb. What aboutc. Let’s
9.- I’m so tired.
- … going sailing this weekend?
a. How aboutb. Let’sc. Shall we
10.There is a new swimming pool near our school. … go swimming tomorrow?
a. Why don’t web. Shallc. What about
 
T

thanhcong1594

1.Why don’t we … a hiking trip tomorrow?
a. takeb. takingc. to take
2.It’s boring. Let’s … some sports.
a. playingb. to playc. play
3.I want to buy some clothes. How about … shopping tonight?
a. gob. goingc. to go
4.I’ve bought a new pair of rackets. … playing badminton?
a. Shall web. What aboutc. Let’s
5.There is a new interesting film on TV tonight. … you come and see with me?
a. Why don’tb. ShallC. Should
6.What should we do this weekend? … we go camping?
a. Why don’t youb. How aboutc. Shall
7.It’s nice today. … go roller-skating.
a. How aboutb. Let’sc. Shall
8.It’s so cold! … go to the café over there and get a hot drink.
a. Would you likeb. What aboutc. Let’s
9.- I’m so tired.
- … going sailing this weekend?
a. How aboutb. Let’sc. Shall we
10.There is a new swimming pool near our school. … go swimming tomorrow?
a. Why don’t web. Shallc. What about
1 A
2 C
3 B
4 B
5 A
6 C
7 B
8 C
9 A
10 A
 
T

thanhcong1594

1 a
2 c
3 b
4 b
5 a
6 c
7 b
8 c
9 a
10/a................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 
Top Bottom