English THPT Chon và Giải thích

thec6082@gmail.com

Học sinh
Thành viên
30 Tháng bảy 2021
98
67
36
51
Bắc Ninh
Trường thpt Tiên Du số 1
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1Hillary was an effective speaker and her audience seemed to ________ on her every word.
A. hang B. cling C. hold D. catch
2 In 1837 the University of Michigan became the first state university ______ by a board of regents elected by the voters of the state.
A. being controlled B. it was controlled C. to be controlled D. under the control
3The child was______for getting his shoes and socks wet.
A. corrected B. suffered C. scolded D.complained
4 We _____ the nearest village before sunset.
A. came B. arrived C. got D. reached
5_____ water is one of the factors that have driven many species to the verge of extinction.
A. Contaminating B. Contaminate C.ContaminationD. Contaminated
6 In the meeting, Huong always listens______to the people’s opinions.
A. attentionally B. attentively C. attention D. attending
11. Her husband has just died of cancer. It will take her a long time to ______ this shock.
A. get over B. turn into C. turn down D. get in
12. I shall do the job to the best of my ______.
A. capacity B. ability C. knowledge D.talent
13. The job of student lodgings officer______a great many visits to landladies.
A. concerns B. offers C. asks D. involves
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1Hillary was an effective speaker and her audience seemed to ________ on her every word.
A. hang B. cling = bám sát C. hold D. catch
2 In 1837 the University of Michigan became the first state university ______ by a board of regents elected by the voters of the state.
A. being controlled B. it was controlled C. to be controlled (rút gọn mệnh đề quan hệ xem tại đây) D. under the control
3The child was______for getting his shoes and socks wet.
A. corrected B. suffered C. scolded = chỉ trích D.complained
4 We _____ the nearest village before sunset.
A. came B. arrived C. got D. reached = tới
5_____ water is one of the factors that have driven many species to the verge of extinction.
A. Contaminating B. Contaminate C.ContaminationD. Contaminated = nước ô nhiễm
6 In the meeting, Huong always listens______to the people’s opinions.
A. attentionally B. attentively = nghiêm túc chăm chú C. attention D. attending
11. Her husband has just died of cancer. It will take her a long time to ______ this shock.
A. get over = vượt qua B. turn into C. turn down D. get in
12. I shall do the job to the best of my ______.
A. capacity B. ability = bằng tất cả khả năng C. knowledge D.talent
13. The job of student lodgings officer______a great many visits to landladies.
A. concerns B. offers C. asks D. involves = gồm
 
Top Bottom