English THCS Chọn đáp án đúng

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,361
6,062
801
Chào bạn, bạn tham khảo
7. B
baffle = to confuse somebody completely; to be too difficult or strange for somebody to understand or explain ( gây cản trở )
8. C
trigger sth off = cause some severe or extreme event, condition, or situation to begin or occur ( làm bùng nổ)
9. D
ransom = money that is paid to somebody so that they will set free a person who is being kept as a prisoner by them ( tiền chuộc)
10.A
up to one's ears in = very busy ( bận ngập đầu)
11A
across the room = ngang qua căn phòng
through the crowd of people = xuyên qua dòng người
17. B
doubt = a feeling of being uncertain about something or not believing something
suspicion = a feeling that somebody has done something wrong, illegal or dishonest, even though you have no proof
--> nhìn chung thì A hay B đều được nhưng xét về nghĩa thì ngữ cảnh này " not sure" " not believe" nên B đúng hơn.
18. C
undermine = to make something, especially somebody’s confidence gradually weaker or less effective ( làm mất tự tin)
19. A
prolong = to make something last longer ( kéo dài thêm)
20. C
determine= to officially decide and/or arrange something ( quyết định )
Mời bạn tham khảo thêm ( Click vào để vào link)
+ Chinh phục kì thi tốt nghiệp THPT Quốc gia
+ Level up your Vocabulary
+ IDIOMS theo chủ đề
+ Dịch thuật -Word order
+ Luyện nghe Tiếng Anh Magic Ears
+ TRỌN BỘ kiến thức học tốt các môn dành cho bạn.

Chúc bạn học tốt !
 
  • Love
Reactions: 14101311
Top Bottom