Ngoại ngữ Chọn đáp án đúng

phanhnguyen26

Học sinh chăm học
Thành viên
23 Tháng một 2018
149
215
84
Phú Thọ
THCS Thanh Thủy
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. Mr. Green's job is to teach the young officers to ____ their duty in the right way.
a. operate b. commit c. perform d. proceed
2. I _____ the opportunity to work abroad.
a. grasped b. caught c. did d. gripped
3. Your staying in this room no longer than seven days will ____ having to pay extra money
a. prove b. correspond c. mean d. signify
 

TajSaker

Học sinh tiến bộ
Thành viên
23 Tháng sáu 2017
779
1,071
194
1. Mr. Green's job is to teach the young officers to ____ their duty in the right way.
a. operate b. commit c. perform d. proceed
perform = thực hiện
2. I _____ the opportunity to work abroad.
a. grasped b. caught c. did d. gripped
grasp an opportunity = nắm lấy cơ hội
3. Your staying in this room no longer than seven days will ____ having to pay extra money
a. prove b. correspond c. mean d. signify
mean = đồng nghĩa với việc
 
  • Like
Reactions: Chou Chou
Top Bottom