Chọn đáp án đúng

Thảo luận trong 'Thảo luận - Chia sẻ chung' bắt đầu bởi s-uchihaitachi-s, 24 Tháng bảy 2016.

Lượt xem: 2,784

  1. s-uchihaitachi-s

    s-uchihaitachi-s Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    396
    Điểm thành tích:
    121
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    1. Don't let children ………..in the kitchen.

    a. play b. playing c. to play d. played

    2. Which songs do they often sing ………… Christmas

    a. on b. at c. in d. for

    3. If he is careful, he ……………gets good marks

    a. must b. will c. could d. would

    4. I suggest ………………. to the movies

    a. go b. going c. went d. to go

    5. Hurry up, or you won't ……… the last bus

    a. miss b. take c. catch d. go

    6. What have fashion designers ………….to modernize the Ao dai.

    a. do b. did c. done d. doing

    7. One day ……….. the lasts……….two weeks

    a. in/in b. on/in c. on/for d. for/on

    8. The bicycle …….. was painted red is mine

    a. which b. whose c. who d. whom

    9. Hue will have temperature ……….27 00C and 30 00C

    a. in b. with c. for d. between

    10. That is the book……… he bought last night.

    a. that b. which c. who d. whom

    11. The teacher asked her why she …………the test

    a. didn't do b. doesn't do c. won't do d. can't do

    12. He has gone to China ……….. last week

    a. in b. for c. since d. on

    13. Lan is used to ………… to Mai

    a. write b. writing c. wrote d. written

    14. Can you tell me how many chapters does this book consist ……?

    a. on b. at c. for d. of

    15. Please turn ……….. the TV before going out.

    a. off b. on c. away d. round

    16. He wishes he…………. an engineer

    a. is b. will be c. would be d. was

    17. They asked him if he …………… go then

    a. can b. could c. is able to d. has been able to

    18. Susan studied very well, ………..she could pass the exam.

    a. so b. if c. but d. or.

    19. It seems difficult for us ……….. abroad

    a. going b. to go c. go d. went.

    20. She loves ………….. Korean films

    a. watch b. watches c. watching d. to wacth

    21. Where would you go if you………. a car.

    a. have b. having c. had d. has

    22. Millions of Christmas cards …………. last month

    a. sent b. have sent c. are sent d. were sent

    23. They wish They…………..a new house.

    a. had b. have c. will have d. would have

    24. Young people are fond of …………… jeans

    a. to wear b. wore c. worn d. wearing

    25. My father ………… working for that bank in 2008

    a. starts b. started c. would start d. will start

    25. Her teacher asked her ……….. in the class.

    a. don’t talk b. not talking c. not to talk d. not to talking

    26. you haven’t done your homework, ……………?

    a. have you b. has you c. do you d. did you

    27. This test must be done………………….

    a. care b. careful c. carefully d. non is correct.

    28. The flight was delayed ………….. it rained so heavily.

    a. so b. but c. as d. and

    29. English …….. Math are my favorite subjects.

    a. therfore b. or c. and d. because

    30. Mai failed the exam …………. she studied very hard.

    a. since b. even though c. however d. so

    31. It was an ………… day

    a. enjoyable b. enjoy c. enjoyment d. enjoying

    32. The telephone was ……….. Alexander Bell

    a. invent b. invented c. inventing d. inventor.

    33. On the ………. to the village, we saw a big hotel

    a. way b. entrance c. direction d. mountain

    34. This year the only award for the ……….Ss belongs to him

    a. better b. best c. good d. well.

    35. I can complete a …….. EL test if you want

    a. speaking b. spoke c. speak d. spoken

    36. I saw your school's ………. on TV last night.

    a. advertiser b. advertisement c. advertising d. . advertise

    37. I want to ……..the course.

    a. attend b. attended c. attendance d. attendant

    38. Please phone this number for more…………….

    a. informative b. information c. inform d. informatively

    39. The internet is available in the city, so we can …… get access to it

    a. easily b. easy c. uneasily d. uneasy

    40. Viet Namese people are very …………

    a. friend b. friendship c. friendly d. friendliness

    41. I think most Ss are creative enough to write …………. poems

    a. beauty b. beautiful c. beautifully d. beautify.

    42. It is necessary ……………. forests

    a. to protect b. protecting c. protected d. protect

    43. I have sent you a lot of letters but you have never been.........

    a. response b. respond c. responsive d. responsively

    44. By learning EL you can get access to the world's …………….

    a. develop b. development c. developed d. developing

    45. Hurry up, or you won't ……… the last bus

    a. miss b. take c. catch d. go

    46. Nguyen Du is considered a famous Viet Namese…………..

    a. poetry b. poet c. poetic d. poem

    47. What do you think about his…………… of coins

    a. collector b. collective c. collect d. collection

    48. Her clothes look modern and …………………….

    a. fashion b. fashioning c. fashionable d. fashioned

    49. Getting to the village is a very …………….. journey

    a. interest b. interesting c. interested d. interests

    50. Mai often goes to the……… because her religion is Buddhism

    a. church b. temple c. mosque d. pagoda
     
  2. iceghost

    iceghost Phó nhóm Toán Cu li diễn đàn TV BQT xuất sắc nhất 2016

    Bài viết:
    4,242
    Điểm thành tích:
    811
    Nơi ở:
    TP Hồ Chí Minh
    Trường học/Cơ quan:
    THPT Tân Thông Hội

    1.A
    2.B
    3.B
    4.B
    5.C
    6.C
    7.C
    8.A
    9.D
    10.B
    11.A
    12.C
    13.B
    14.D
    15.A
    16.D
    17.B
    18.A
    19.B
    20.C
    21.C
    22.D
    23.A
    24.D
    25.B
    25.C
    26.A
    27.C
    28.C
    29.C
    30.B
    31.A
    32.B
    33.A
    34.B
    35.A
    36.B
    37.A
    38.B
    39.A
    40.C
    41.B
    42.A
    43.C
    44.B
    45.C
    46.B
    47.D
    48.C
    49.B
    50.C
    Tất nhiên sẽ không khỏi sai sót do quá nhiều bài tập @@
     
  3. one_day

    one_day Cựu Mod tiếng Anh Thành viên TV BQT tích cực 2017

    Bài viết:
    2,587
    Điểm thành tích:
    449

    43. I have sent you a lot of letters but you have never been.........
    a. response b. respond c. responsive d. responsively
    Đáp án phải là "responded" chứ nhỉ?
     
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  4. Trai Bảo Bình

    Trai Bảo Bình Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    33
    Điểm thành tích:
    81

    1.A 2.B 3.B 4.B 5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.B 11.A 12.C 13.B
    14.D 15.A 16.D 17.B 18.A 19.B 20.C 21.C 22.D 23.A 24.D 25.B 25.C
    26.A 27.C 28.C 29.C 30.B 31.A 32.B 33.A 34.B 35.A 36.B 37.A 38.B
    39.A 40.C 41.B 42.A 43.C 44.B 45.C 46.B 47.D 48.C 49.B 50.C
     
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  5. iceghost

    iceghost Phó nhóm Toán Cu li diễn đàn TV BQT xuất sắc nhất 2016

    Bài viết:
    4,242
    Điểm thành tích:
    811
    Nơi ở:
    TP Hồ Chí Minh
    Trường học/Cơ quan:
    THPT Tân Thông Hội

    Em nghĩ be + adj thôi, nên quất ngay responsive :v
     
    ciel sky thích bài này.
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->