Ngoại ngữ Chọn đáp án đúng và giải thích ngữ pháp ( part2)

Mi Mục Như Họa

Học sinh
Thành viên
5 Tháng hai 2018
116
134
41
Nghệ An
THPT YTII
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. The police are.....................certain who the culprit is
A, high and low
B, sooner or later
C, more or less
D, here and there
2. Jill's success can be put......................hard work and stroke of luck
A, into
B, down to
C, up with
D, forward
3. The government is expected to make a.........to settle the strike
A, action
B, move
C, step
D, solution
4.The first practical investigation into atomic energy was made as part of attempt to explain the source of solar power
5. Before movies were made in Hollywood the principle focus of movie- making was on the East coast mainly around New York
P/s câu 4,5 là chữa lỗi sai
 

TajSaker

Học sinh tiến bộ
Thành viên
23 Tháng sáu 2017
779
1,071
194
1. The police are.....................certain who the culprit is
A, high and low
B, sooner or later
C, more or less (hầu như, rất gần như)
D, here and there
2. Jill's success can be put......................hard work and stroke of luck
A, into
B, down to (put sth down to sth = nghĩ rằng cái này do cái trước gây ra)
C, up with
D, forward
3. The government is expected to make a.........to settle the strike
A, action
B, move (make a move = take action = hành động)
C, step
D, solution
4.The first practical investigation into atomic energy was made as part of an attempt to explain the source of solar power
5. Before movies were made in Hollywood the focus of movie- making was on the East coast mainly aroundNew York
 
Last edited:
Top Bottom