các bạn thử sức với câu lượng giác này xem sao?

L

laihoan

bài này nên có hướng giải cụ thể em nhé,nếu phân tích COS3X ra thì bài sẽ dài phưc tạp nên em để ý .ta phân tích cos3x=cos(x+2x) và biến đổi theo tổng sang tích em nhé,thì bai toán sẽ có nhân tử chung,thì bài toán se chuyển về dạng đơn giản .
:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-:)>-
 
L

linhyenmob

6sinx + 7cos3x - 8 = 0
\Leftrightarrow 6sinx + 7*(4cos^3 x-3cosx)-8 = 0
\Leftrightarrow 6sinx + 28cos^3 x - 21 cos x -8 = 0
\Leftrightarrow
 
E

effethyTync

Online Reputation Management London

Online Reputation Management London is all about understanding what conversations are happening online about your brand and your business. The rapid growth of consumer generated media (CGM) through blogs, twitter and product feedback has enabled information to spread rapidly and easily online.

With the major search engines now assimilating this content into their search results in near real time, the risk of negative sentiment impacting on your brand is high. By the time the negative sentiment gets out, it is often too late and the damage has already been done.
 
Top Bottom