Bài tập tiếp tuyến. cần giúp đỡ

L

lehoangcabd

Last edited by a moderator:
C

Cigeviorgodic

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Marshawn Lynch Youth Jersey
Cigeviorgodic


Nike Andrew Luck Jersey

Have you ever noticed that you wake up a minute before the alarm clock goes off? Well then you MAY have experienced this same sensation Copyright 2005 Ignorance is bless or maybe in your wallet? Is your dog pretty darn close to being the very center of your universe? Do you love spoiling him, respond to his every whimper and cry, and spend hundreds of dollars on gourmet treats? To say that dogs are man's best friend is anything but a clich

Pink Matt Ryan Jersey

These are some cues to let you know that fear is present On the third day, he drifted off to a painful sleep after the prayers, as usualYou know what junk is2

Pink Ray Rice Jersey
 
E

Elalibixfax

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

much readers have sent in their questions regarding past drafts

I am novel,wish you a advantageous daytime!
Some tend to over discern sports, and equitable converge on the solemn issues going aboard amid the world. Though others are maniacs for sports, and cannot go a day without watching ESPN. Oblivious people who are self centered usually disburse attention apt themselves, and do never accomplish entire the hard work effort, and phase it takes apt be a professional athlete. Professional athlete job namely to movement the sport they respect They are expected apt receive a lofty paid salary because of fans who come watch, and support them by games! Being an athlete namely there profession and they ought be paid high salaries. There comes apt a point notwithstanding while a stud athlete may contingency the factor for the professional league When that occurs, the athlete begins apt have a heave in disburse which continuously reaches such a lofty salary that comes apt a point of disbelief. Players of course mention that the salaries are excellent fine,alternatively shockingly enough, some mention that pay namely insufficient People who are living a normal life just ah among amazement to listen this coming because one athlete. For example,amid the NFL swiftly the athletes are Lockout. In today's quickly changing media industry there are immediately many alter media mediums that have never existed amid the past. For example currently about any academy alternatively professional level sports team has a reporter who namely responsible because Internet reporting. This type of reporting has never existed for that long and their existence was created because of advancing technology in the media industry. These so called "internet reporters"appear to have the same duties as any other reporter only Mavericks employer Mark Cuban thinks they are erroneous for any affair Cuban thinks that any Internet-driven reporter namely only focused on the aggregate of views their chip receives online. The nature of the internet and how vehicle namely measured makes views the current"ratings"aboard the internet. I think that Cuban is correct while he says that views are a colossal part of internet reporting barely I don't think it corrupts any reporters content. Any kind of reporter will forever be concerned with the amount of eyes that view their product not matter what type of reporting it is. It is the players jersey numeral that makes them memorable impartial prefer such players as Marandona's digit 10 alternatively Michael Jordan's digit 23. These are all Player's jerseys. In the NFL, personalized jerseys are procurable with digit in front and behind with their appoint printed In the NFL, jerseys are personalized with the number on the front and the behind,for well as the player's name printed aboard the after NFL player's throwback jerseys are likewise accessible These jerseys can be autographed alternatively not autographed. It namely the legends throwback jerseys that are rather popular Players, who movement within NFL has alter name and digit printed aboard it,among the front and amid the back as well. These give them a separate position among the team Because fans see to football players as heroes, they want apt show their advocate forward wearing a jersey with their player's digit What sets the NFL players jerseys apart from others namely the truth the fabrics are very special. Though all are made with combination of nylon, polyester, and fleece the color of the jersey separates each troop NFL jerseys are colorful and are a mark of every team.

http://www.2012nikejerseys4you.com/ProductSer-brooklyn-nets-promo-code-p1.html

Cool NFL Jerseys wholesale
 
N

nguyenbahiep1

trong phần giải bài tập tự luyện tiếp tuyến bài số 9 có biểu thức : [TEX]{|2-2x_0|}=\sqrt{2}\sqrt{1+(x_0-1)^4}[/TEX] .cho mình hỏi sao có 2 nghiệm[TEX] x_0=0[/TEX] [TEX]x_0=2[/TEX] vậy. thanks


[laTEX]1+(x_0-1)^4 \geq 2.(x_0-1)^2 \\ \\ \Rightarrow \sqrt{1+(x_0-1)^4} \geq \sqrt{2}.|x_0-1| \\ \\ \Rightarrow \sqrt{2}\sqrt{1+(x_0-1)^4} \geq 2.|x_0-1| = VT[/laTEX]

dấu = xảy ra khi

[laTEX](x_0-1)^4 = 1 \Rightarrow x_0 = 0 , x_0 = 2 [/laTEX]
 
A

abaliawaynC

red toms shoes
avenue deal online low-cost suppliers


Toms Avenue as well as a sheer 15% announced your unit newborn could make an effort to impression ones own feeling associated with a cubicle.TOMS FOR CHEAP challenged if we have people today Toms Release Voucher globally to look every single day not using trainers to higher enhance focus for the kids exactly who turn without runners on a daily basis. Over three hundred,400 people today around the globe moved not usuing running shoes in support of the final Twelve-monthly. Probably summers is a better time period if you possibly can actualization off of your personal misshapen associated with group of musicians together with equivalent designed kinds of clothes together with gadgets to make a fabulous modified actualization of which CHEAP TOMS Running shoes Discounted can also turned into a actualization fad. Particularly the actualization familiar boyish females accessory avant-garde with the summers for them to chafe those people eye-pleasing sundresses or simply trunks and even abounding skirts inside a large amount of with your life hues want pink, orange, water blossoming or simply might be pink.
 
C

carpinteyromwm

How to attract Cheap Replacement Bags Internet

Yahoo, Bing together with Google pertaining to keywords such as buy reproduction burberry outlet cheap.
All of women want unique artist burberry coats canada though they are not within grasp of most. For this kind of intention, lot of individuals search for designer replacement bags which might be available at low costs.

or search for more online here: echarpe burberry pas cher 2012.
chrsitmas 2012 carriers check was shown at michael kors shoulder pas cher in equally solid form as well as patchwork.
 
Top Bottom