Ngoại ngữ bài tập tiếng anh

Thảo luận trong 'Thảo luận - Chia sẻ chung' bắt đầu bởi s-uchihaitachi-s, 11 Tháng tám 2016.

Lượt xem: 1,660

  1. s-uchihaitachi-s

    s-uchihaitachi-s Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    396
    Điểm thành tích:
    121
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    I. Choose the word whose pronounce diferently from the others

    1. a. how b. hello c. hi d. hour

    2. a. seven b. ten c. eleven d. twelve

    3. a. wear b. year c. hear d. near

    4. a. bottle b. job c. movie d. chocolate

    5. a. class b. thank c. are d. and

    6. a. four b. your c. our d. course

    7. a. benches b. couches c. bookcases d. tables

    8. a. table b. name c. family d. bookcase

    9. a. shower b. how c. show d. now

    10. a. face b. wash c. watch d. wallet

    11. a. stool b. door c. room d. too

    12. a. lunch b. mum c. music d. up

    13. a. fine b. night c. hi d. Miss

    14. a. seven b. ten c. eleven d. twelve

    15. a. these b. brother c. that d. thank

    16. a. brush b. music c. truck d. bus

    17. a. watches b. classes c. benches d. lives

    18. a. teacher b. children c. lunch d. school

    19. a. boots b. toothpaste c. food d. flood

    20. a. skip b. swim c.twice d. picnic

    21. a. game b. geography c. vegetable d. change

    22. a. greeting b. between c. teeth d. engineer

    23. a. stool b. room c. afternoon d. door

    24. a. small b. face c. grade d. late


    II. Choose the best answers:

    1. One of the books is missing from the bookshelf. Who took/ has taken/ will take/ take it?

    2. I hear that Lan's mother is going to have/ has/ will have/ had a baby soon.

    3. All these plants was watering/ watered/ was being watered/ were watered yesterday afternoon.

    4. I met/ will be met/ am meeting/ meet your brother this afternoon at Green Street. When I saw him, he went/ goes/ was going/ has gone with a beautiful girl.

    5. My parents went to bed after they are reading/ had read/ read/ were reading newspapers.

    6. Don’t forget buying/ bought/ buys/ to buy some vegetables for lunch, do you?

    7. She earns a living by work/ to work/ working/ worked as a model.

    8. Stop talking! Don't you see that I - - my homework?

    A. am trying/ to finish B. am trying/ finishing

    C. have tried/ to finish D. try/ to finish

    9. My father - - years ago.

    A. has stopped/ drinking B. stopped/ drinking

    C. was stopping/ drinking D. stopped/ to drink

    10. We are all looking forward to going/ to go/ going/ go on holiday.

    11. I remember visit/ to visit/ visiting/ to visiting that Botanical Garden when I was still a very small boy.

    12. The roof of our house will repair/ will be repaired/ is repairing/ repairs tomorrow morning.

    13. When I … to school, I … a black wallet.

    A. was going/ saw B. was going/ was seeing

    C. went/ was seeing D. went/ saw

    14. The last time he was being seen/ was seen/ is seen/ had been seen in public was 2 months ago.

    15. The girl who talks/ is talking/ has talked/ talked to Miss Lan over there is my niece.

    16. As a student, you should always avoid to tell/ tell/ is telling/ telling lies.

    17. He promised not getting/ not get/ doesn't get/ not to get angry for no reason again.

    18. She appears to be/ be/ being/ is an intelligent student.

    19. I heard that Tom's won $1 million in the lottery. What is he going to do/ will he do/ is he doing/ has he done with it?

    20. This knife needs to be sharpening/ sharpening/ to sharpen/ sharpened. It's too blunt.


    III. Give the correct forms of the verbs in brackets:

    1. Trees (plant)_________ since it (stop)____________ raining.

    2. What you (do)___________ after you (go) ____________ home yesterday?

    3. We (not see) them for a long time.

    4. If he ( study )_______ hard, he'll the exam.

    5. It (rain) ________ when she arrived.

    6. How long you (study)__________ in this school?

    7. Hoa ( have )________ an appointment with her doctor at 10.00 tomorrow morning.

    8. There ( be )________nothing interesting on TV last night.

    9. Mai ( not, visit ) _________ to her granparents last month.

    10. The Sun is shining brightly and the Wind is blowing sweetly. It (be) a nice day.

    11. After Khoa (do) his homework, he (play) game.

    12. Hurry ! The bus ( come ) _______. I ( not want ) _________ to miss it.

    13. Loan's mother (have)_____________ a baby.

    14. How often your son ( have )_________ ( see )_________ the dentist?

    15. The house (build) _____________ 2 years ago.

    16. Look! The dog ( lie ) ________ under the chair.

    17. They will resign immediately if their boss (not accept)____________ the project.

    18. Lan (have)_______ a big breakfast this morning. She (eat)______ 3 eggs and a loaf of bread.

    19. How long ago they (build) _______ this house?

    20. My house (have) ________ got a big garden. There (be)_________many trees in it.


    IV. Supply the correct forms of the words given in parentheses:

    1. It was extremely _______ of you to leave your library book on the bus. ( CARE )

    2. I have______ work to do in the morning than in the evening. ( LITTLE )

    3. Many people still refuse to believe that smoking is _________ . ( HARM )

    4. She must see the dentist because she has a _______. ( TOOTH )

    5. There are many _______ on New Year's Day. ( ACTIVE )

    6. Go straight ahead and take the _______ on the right. ( ONE )

    7. Thousands of people were made ________ by the earthquake. ( HOME )

    8. Can you _______ this shirt for me. It is a bit long. ( SHORT )

    9. He is sure to have an accident because he drives very ________ . ( CARE )

    10. Everyone was very _______ to me. I felt very up set( FRIEND )

    11. I couldn't find any _______ between the two pictures. ( DIFFERENT)

    12. TV is one of the most popular means of __________. ( ENTERTAIN)

    13. _______, I don't have much homework today. I'll go with you. ( LUCK)

    14. We are going to have a _______ check-up next Monday. ( MEDICINE)

    15. Do you think this shirt is _______ for me? ( SUIT )

    16. Mount Kinabalu is noted for its _________. ( BEAUTIFUL)

    17. I hope that this arrangement is _______ to you. ( AGREE)

    18. This restaurant is ______ for its western meals. ( FAME )

    19. Never force a(n)_______ person to sit or stand. ( CONSCIOUS)

    20. The victims should not drink wine or beer when they get ___ shock. (ELECTRICITY)


    V. Use the prompts to complete the sentences:

    1. It/ second time/ I / hear/ the song. The first time/ be/ the club/ last week.

    2. they/ complete/ the construction of the tunnel / yet?

    3. John/ drive/ that car/ ever since/ I/ know/ him

    4. She/ play/ piano/ when the guests/ arrive/ last night.

    5. What/ you/ do when I/ ring/ you last night?

    6. I/ finish/ first novel / last night.

    7. How long/ you/ wait/ me? - Just a few minutes.

    8. At 10 o'clock this morning, I/ watch/ a film/ on TV.

    9. I think/ Ann/ lose/ the match.

    10. I/ see/ that film/ several times.

    11. Nick/ tell/ me/ yesterday that he/ visit/ Rome/ a month before.

    12. The last time/ I/ use/ that motorbike/ be/ 1 year ago.

    13. I/ paint/ the living room when Dad came home. He/ be/ surprised.

    14. Susan/be/ intelligent and hard-working. She/ pass/ her exam/ easily.

    15. She/ not like/ Peter. She/ not going to/ invite/ him/ her party.

    VI. Correct the mistakes in the following sentences:

    1. I think they will have moved to California next year.

    2. This is the first time I had been visiting Beijing.

    3. She left after she thanked everybody.

    4. I am sometimes watching TV in the morning.

    5. They will have a meeting at 7 a.m tomorrow.

    6. When we arrived, the concert have been starting.

    7. It's time we have gone home. It's rather late.

    8. It's cold here. I am going to close the windows.

    9. They owned this house since the old landlord moved to Hanoi.

    10. She is sleeping since 8p.m. We should wake her up now.

    11. The more fast you drive, the greater danger you get.

    12. Do you know how getting to the post office from here.

    13. People are not allowed to enter the park after midnight because lack of security.

    14. He meeting was so length that many people had to leave before it ended.

    15. They asked me what did happen last night, but I was unable to tell them.

    16. It takes 90 minutes for going to Hanoi by plane.

    17. He used to smoke but now he stops to smoke.

    18. Don't worry for anything. I've made all the arrangement.

    19. If the weather will be fine tomorrow, we'll go to the beach.

    20. I asked Lan whether was she free the following afternoon.

    21. The children laughed happy when they played with the toys.

    22. He not went camping with his friends last Sunday.

    23. Quang used to watching TV a lot when he was a child.

    24. He suggested that they mustn't swim in that river.

    25. The children are very boring and don't know what to do.


    VII. Complete the second sentence so that it has the same meaning with the first one:

    1. During their meal, they discussed what to do at the weekend. " While ................................
    2. Lan took Maryam to Ben Thanh market yesterday. " Maryam ..............................................
    3. No other city in Malaysia is larger than Kuala Lumpur. " Kuala Lumpur is ..........................
    4. He learned to drive when he was eighteen. " He has .............................................................
    5. My hometown doesn't have any lakes. " There.......................................................................
    6. Who does this hat belong to? " Whose ...................................................................................
    7. '' Lan, would you like to come and visit me next summer?" " Maryam invited Lan ..............
    8. Maryam and Lan went out. They wanted to have a drink. " Maryam and Lan went out.......
    9. How long is it since you saw Mary? " When ......................................................................... ?

    10. When did you start collecting stamps? " How long .............................................................. ?

    11. Could you turn on the radio, please? à Would you mind …… ...............................................

    12. The students regretted that they hadn't attended the lecture. à The students wish …..….......

    13. The garage is going to repair the car for us next week. à We are going ……… ......................

    14. The postman was bitten by our dog three days ago. à Our dog ………… .............................

    15. It was so late that nothing could be done. à It was too …… ..................................................

    16. Their teacher is making them study hard. à They are …… ......................................................

    17. He said: “I bought this book 3 days ago”.à He …… .............................................................

    18. Hung said: “I’ve seen her today” à Hung ……… ..................................................................

    19. Who repaired your bicycle? à By ………… ............................................................................

    20. She was washing her clothes when he came. à Her clothes …… ...........................................


    VIII. Read the following passage and choose the best answer

    Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others are teenagers. Many are adults. Some learn at school, others study by themselves. A few learn English just by hearing the language in films, on television, in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard to learn another language.

    Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own language, and mathematics… and English. In England, America or Australia, many boys and girls study their own language, which is English and mathematics… and another language, perhaps French or German or Spainish.

    Many adults learn English, because it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies, because some of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in English.

    1) According to the writer . . . . . . . . . . . .

    a) only adults learn English. b) no children like to learn English.

    c) English is useful only for teenagers. d) English is popular in most of the world.


    2) Most people learn English by. . . . . . . . . . . . . . . .

    a) watching videos only. b) hearing the language in the office.

    c) talking with foreigners. d) working hard on their lessons.


    3) Many boys and girls learn English because . . . . . . . .

    a) English can give them a job. b) it is included in their study courses.

    c) they are forced to learn it. d) they have to study their own language.


    4) In America or Australia many school children study . . . . . . . . .

    a) English as a foreign language.

    b) English and mathematics only.

    c) such foreign languages as French, German and Spainish.

    d) their own language and no foreign language.


    5) Many adults learn English because . . . . . . . . . .

    a) English is spoken in their office. b) they want to go abroad.

    c) most of their books are in English. d) it helps them in their work.
     
    Last edited by a moderator: 11 Tháng tám 2016
  2. iceghost

    iceghost Phó nhóm Toán Cu li diễn đàn TV BQT xuất sắc nhất 2016

    Bài viết:
    4,252
    Điểm thành tích:
    811
    Nơi ở:
    TP Hồ Chí Minh
    Trường học/Cơ quan:
    THPT Tân Thông Hội

    II. Choose the best answers:

    1. One of the books is missing from the bookshelf. Who took/ has taken/ will take/ take it?

    2. I hear that Lan's mother is going to have/ has/ will have/ had a baby soon.

    3. All these plants was watering/ watered/ was being watered/ were watered yesterday afternoon.

    4. I met/ will be met/ am meeting/ meet your brother this afternoon at Green Street. When I saw him, he went/ goes/ was going/ has gone with a beautiful girl.

    5. My parents went to bed after they are reading/ had read/ read/ were reading newspapers.

    6. Don’t forget buying/ bought/ buys/ to buy some vegetables for lunch, do you?

    7. She earns a living by work/ to work/ working/ worked as a model.

    8. Stop talking! Don't you see that I - - my homework?

    A. am trying/ to finish B. am trying/ finishing

    C. have tried/ to finish D. try/ to finish

    9. My father - - years ago.

    A. has stopped/ drinking B. stopped/ drinking

    C. was stopping/ drinking D. stopped/ to drink

    10. We are all looking forward to going/ to go/ going/ go on holiday.

    11. I remember visit/ to visit/ visiting/ to visiting that Botanical Garden when I was still a very small boy.

    12. The roof of our house will repair/ will be repaired/ is repairing/ repairs tomorrow morning.

    13. When I … to school, I … a black wallet.

    A. was going/ saw B. was going/ was seeing

    C. went/ was seeing D. went/ saw

    14. The last time he was being seen/ was seen/ is seen/ had been seen in public was 2 months ago.

    15. The girl who talks/ is talking/ has talked/ talked to Miss Lan over there is my niece.

    16. As a student, you should always avoid to tell/ tell/ is telling/ telling lies.

    17. He promised not getting/ not get/ doesn't get/ not to get angry for no reason again.

    18. She appears to be/ be/ being/ is an intelligent student.

    19. I heard that Tom's won $1 million in the lottery. What is he going to do/ will he do/ is he doing/ has he done with it?

    20. This knife needs to be sharpening/ sharpening/ to sharpen/ sharpened. It's too blunt.


    III. Give the correct forms of the verbs in brackets:

    1. Trees (plant) have been planted since it (stop) stopped raining.

    2. What had you (do) done after you (go) went home yesterday?

    3. We haven't seen (not see) them for a long time.

    4. If he ( study ) study hard, he'll pass the exam.

    5. It (rain) was raining when she arrived.

    6. How long have you (study) studied in this school?

    7. Hoa ( have ) is going to have an appointment with her doctor at 10.00 tomorrow morning.

    8. There ( be ) was nothing interesting on TV last night.

    9. Mai ( not, visit ) didn't visit to her grandparents last month.

    10. The Sun is shining brightly and the Wind is blowing sweetly. It (be) is going to be a nice day.

    11. After Khoa (do) had done his homework, he (play) played game.

    12. Hurry ! The bus ( come ) is coming. I ( not want ) don't want to miss it.

    13. Loan's mother (have) is going to have a baby.

    14. How often does your son ( see ) see the dentist?

    15. The house (build) was built 2 years ago.

    16. Look! The dog ( lie ) is lying under the chair.

    17. They will resign immediately if their boss (not accept) doesn't accept the project.

    18. Lan (have) had a big breakfast this morning. She (eat) ate 3 eggs and a loaf of bread.

    19. How long have they (build) built this house?

    20. My house (have) has got a big garden. There (be) are many trees in it.

    IV. Supply the correct forms of the words given in parentheses:

    1. It was extremely careless of you to leave your library book on the bus. ( CARE )

    2. I have less work to do in the morning than in the evening. ( LITTLE )

    3. Many people still refuse to believe that smoking is harmful . ( HARM )

    4. She must see the dentist because she has a toothache. ( TOOTH )

    5. There are many activists on New Year's Day. ( ACTIVE )

    6. Go straight ahead and take the first turn on the right. ( ONE )

    7. Thousands of people were made homeless by the earthquake. ( HOME )

    8. Can you shorten this shirt for me. It is a bit long. ( SHORT )

    9. He is sure to have an accident because he drives very careless . ( CARE )

    10. Everyone was very unfriendly to me. I felt very up set( FRIEND )

    11. I couldn't find any difference between the two pictures. ( DIFFERENT)

    12. TV is one of the most popular means of entertainment. ( ENTERTAIN)

    13. Luckily, I don't have much homework today. I'll go with you. ( LUCK)

    14. We are going to have a medical check-up next Monday. ( MEDICINE)

    15. Do you think this shirt is suitable for me? ( SUIT )

    16. Mount Kinabalu is noted for its beauty. ( BEAUTIFUL)

    17. I hope that this arrangement is agreeable to you. ( AGREE)

    18. This restaurant is famous for its western meals. ( FAME )

    19. Never force a(n) unconscious person to sit or stand. ( CONSCIOUS)

    20. The victims should not drink wine or beer when they get electric shock. (ELECTRICITY)


    V. Use the prompts to complete the sentences:

    1. It is the second time that I have heard the song. The first time was at the club last week.

    2. Have they completed the construction of the tunnel yet?

    3. John have driven that car ever since I knew him

    4. She was playing piano when the guests arrived last night.

    5. What were you doing when I rang you last night?

    6. I finished my first novel last night.

    7. How long have you waited for me? - Just a few minutes.

    8. At 10 o'clock this morning, I was watching a film on TV.

    9. I think Ann will lose the match.

    10. I have seen that film for several times.

    11. Nick told me yesterday that he had visited Rome a month before.

    12. The last time I used that motorbike was 1 year ago.

    13. I was painting the living room when Dad came home. He was surprised.

    14. Susan is intelligent and hard-working. She will pass her exam easily.

    15. She doesn't like Peter. She is not going to invite him to her party.

    VI. Correct the mistakes in the following sentences:

    1. I think they will have moved to California next year.
    will have moved -> will move
    2. This is the first time I had been visiting Beijing.
    had been visiting Beijing -> had visited
    3. She left after she thanked everybody.
    thanked -> had thanked
    4. I am sometimes watching TV in the morning.
    am sometimes watching -> sometimes watch
    5. They will have a meeting at 7 a.m tomorrow.
    will have -> are going to have
    6. When we arrived, the concert have been starting.
    have been starting -> had started
    7. It's time we have gone home. It's rather late.
    have gone -> go
    8. It's cold here. I am going to close the windows.
    am going to -> will
    9. They owned this house since the old landlord moved to Hanoi.
    owned -> have owned
    10. She is sleeping since 8p.m. We should wake her up now.
    is sleeping -> have been sleeping
    11. The more fast you drive, the greater danger you get.
    more fast -> faster
    12. Do you know how getting to the post office from here.
    getting -> to get
    13. People are not allowed to enter the park after midnight because lack of security.
    because -> because of a
    14. Her meeting was so length that many people had to leave before it ended.
    length -> long
    15. They asked me what did happen last night, but I was unable to tell them.
    did happen -> had happened
    16. It takes 90 minutes for going to Hanoi by plane.
    for going -> to go
    17. He used to smoke but now he stops to smoke.
    to smoke -> smoking
    18. Don't worry for anything. I've made all the arrangement.
    've made -> had made
    19. If the weather will be fine tomorrow, we'll go to the beach.
    will be -> is
    20. I asked Lan whether was she free the following afternoon.
    was she -> she was
    21. The children laughed happy when they played with the toys.
    happy -> happily
    22. He not went camping with his friends last Sunday.
    not went -> didn't go
    23. Quang used to watching TV a lot when he was a child.
    watching -> watch
    24. He suggested that they mustn't swim in that river.
    mustn't -> shouldn't
    25. The children are very boring and don't know what to do.
    boring -> bored

    VII. Complete the second sentence so that it has the same meaning with the first one:

    1. During their meal, they discussed what to do at the weekend. "
      While they're having meal, they dicussed what to do at the weekend
    2. Lan took Maryam to Ben Thanh market yesterday. "
      Maryam was taken to Ben Thanh market yesterday by Lan
    3. No other city in Malaysia is larger than Kuala Lumpur. "
      Kuala Lumpur is the largest city in Malaysia
    4. He learned to drive when he was eighteen. "
      He has known how to drive since he was eighteen
    5. My hometown doesn't have any lakes. "
      There isn't any lakes in my hometown
    6. Who does this hat belong to? "
      Whose is this hat ?
    7. '' Lan, would you like to come and visit me next summer?" "
      Maryam invited Lan to come and visit her the following summer
    8. Maryam and Lan went out. They wanted to have a drink. "
      Maryam and Lan went out for a drink
    9. How long is it since you saw Mary? "
    When did you see Mary ?

    10. When did you start collecting stamps? "
    How long have you collected stamps ?

    11. Could you turn on the radio, please? à
    Would you mind turning on the radio ?

    12. The students regretted that they hadn't attended the lecture. à
    The students wish they had attended the lecture

    13. The garage is going to repair the car for us next week. à
    We are going to have the car repaired by the garage next week

    14. The postman was bitten by our dog three days ago. à
    Our dog bit the postman three days ago

    15. It was so late that nothing could be done. à
    It was too late to do everything

    16. Their teacher is making them study hard. à
    They are being made to study hard by their teacher

    17. He said: “I bought this book 3 days ago”.à
    He said that he had bought that book 3 days before

    18. Hung said: “I’ve seen her today” à
    Hung said that he had seen her that day

    19. Who repaired your bicycle? à
    By whom your bicycle was repaired ?

    20. She was washing her clothes when he came. à
    Her clothes was being washed when he came
     
    Only's_You'ss-uchihaitachi-s thích bài này.
  3. Only's_You's

    Only's_You's Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    12
    Điểm thành tích:
    21

    1)1. D. 11. B. 21. D
    2. C. 12. C 22. D.
    3. A. 13. D. 23. D
    4. C. 14. C. 24. A
    5. D. 15. D
    6. C. 16. B
    7. D. 17. D
    8. C. 18. D
    9. C. 19. D
    10. A. 20. C

    Nhiều thế. Hầu như toàn bài dễ mà
     
    Namikaze Minatos-uchihaitachi-s thích bài này.
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->