Ngoại ngữ Bài tập ngữ pháp

junkun789

Học sinh
Thành viên
19 Tháng sáu 2017
29
5
21
23
Nghệ An
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1 Nowadays , magazines often have more picture than texts
= nowadays , there ..................
2 " Please tell me what you did last weekend " Mr. Hoang said to his daughter
= Mr. Hoang .............................
3 'May i bring you a glass of cocktail , miss " the man said to me
= the man ...................
4 He made a lot of mistakes beacause of carelessness
= if it ...................
5 the station clock showed half past ten
= according .............................
6 it might rain on your way home , so take an umbrella with you
= take ...........
7 Tom tried to win her heart but he failed
= Tom did not ..................
8 Mrs . Smith doesn't like living in such a small house
= mrs. smith wishes .............
 

xuanthanhqmp

Giải Ba Mùa hè Hóa học
Thành viên
16 Tháng sáu 2017
1,437
1,118
269
23
Bình Dương
THPT chuyên Hùng Vương
2.Mr.Hoang asked his daughter to tell him what she did last weekend.
3. The man said that if he might bring...
7. Tom did not succeed winning her heart.
8. Mrs.Smith wishes she didn't living in ...
 

Phương Trang

Cựu Mod Tiếng Anh
Thành viên
27 Tháng hai 2017
784
1,049
256
Ninh Bình
1 Nowadays , magazines often have more picture than texts
= nowadays , there are more picture than texts in magazines
2 " Please tell me what you did last weekend " Mr. Hoang said to his daughter
= Mr. Hoang told his daughter to tell him what she did the weekend before
3 'May i bring you a glass of cocktail , miss " the man said to me
= the man offer to bring me a glass of cocktail
4 He made a lot of mistakes beacause of carelessness
= if (it )? bạn xem lại đề chỗ này được không :D
5 the station clock showed half past ten
= according to the station clock, it was half past ten
6 it might rain on your way home , so take an umbrella with you
= take an umbrella with you in case it rains
7 Tom tried to win her heart but he failed
= Tom did not win her heart
8 Mrs . Smith doesn't like living in such a small house
= mrs. smith wishes she lived in a big house
:D
 
Last edited:
  • Like
Reactions: tôi là ai?

tienganh220403@gmail.com

Học sinh chăm học
Thành viên
4 Tháng hai 2016
363
320
121
23
Nghệ An
1 Nowadays , magazines often have more picture than texts
= nowadays , there are more picture than texts in the magazines
2 " Please tell me what you did last weekend " Mr. Hoang said to his daughter
= Mr. Hoang told his daughter to tell him what she did the previous week.
3 'May i bring you a glass of cocktail , miss " the man said to me
= the man asked me if he might bring me a glass of cocktail
4 He made a lot of mistakes beacause of carelessness
= if it ...................
5 the station clock showed half past ten
= according to the station clock, it was haft past ten
6 it might rain on your way home , so take an umbrella with you
= take an umbrella with you in case it rains
7 Tom tried to win her heart but he failed
= Tom did not succeed in winning her heart
8 Mrs . Smith doesn't like living in such a small house
= mrs. smith wishes she didn't live in such a small house
 
Last edited:

Tranghoang2007

Học sinh mới
Thành viên
6 Tháng hai 2022
2
0
16
19
Quảng Ninh
Câu 4 : If it hadn't been for his carelessness, he wouldn't have made a lot of mistakes
 

Tranghoang2007

Học sinh mới
Thành viên
6 Tháng hai 2022
2
0
16
19
Quảng Ninh
1 Nowadays , magazines often have more picture than texts
= nowadays , there are more picture than texts in magazines
2 " Please tell me what you did last weekend " Mr. Hoang said to his daughter
= Mr. Hoang told his daughter to tell him what she did the weekend before
3 'May i bring you a glass of cocktail , miss " the man said to me
= the man offer to bring me a glass of cocktail
4 He made a lot of mistakes beacause of carelessness
= if (it )? bạn xem lại đề chỗ này được không :D
5 the station clock showed half past ten
= according to the station clock, it was half past ten
6 it might rain on your way home , so take an umbrella with you
= take an umbrella with you in case it rains
7 Tom tried to win her heart but he failed
= Tom did not win her heart
8 Mrs . Smith doesn't like living in such a small house
= mrs. smith wishes she lived in a big house
:D
Câu 4 : If it hadn't been for his carelessness, he wouldn't have made a lot of mistakes
 
Top Bottom