Ai có thể giúp em bài thi thử đh này ko :ss

N

ngkikon

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. trong mp oxy cho A(2;1) B(-1;-3) và d1: x+y+3=0 và d2: x-5y-16=0. tìm tọa độ các điểm C,D lần lượt thuộc d1,d2 để ABCD là hbh
2.trong k.gian oxyz cho mặt cầu (S) x mũ 2 + y mũ 2 +z mũ 2 -2x +4y +2z +2=0 và A(2;0;3) B(-2;0;-1) tìm tọa độ tiếp điểm M của mp(P) qua A,B và tiếp xúc (S)
:ss mai hạn nộp bài r ạ
 
N

nguyenbahiep1

1. trong mp oxy cho A(2;1) B(-1;-3) và d1: x+y+3=0 và d2: x-5y-16=0. tìm tọa độ các điểm C,D lần lượt thuộc d1,d2 để ABCD là hbh
2.trong k.gian oxyz cho mặt cầu (S) x mũ 2 + y mũ 2 +z mũ 2 -2x +4y +2z +2=0 và A(2;0;3) B(-2;0;-1) tìm tọa độ tiếp điểm M của mp(P) qua A,B và tiếp xúc (S)
:ss mai hạn nộp bài r ạ

câu 1

tham số hóa C và D theo d_1 và d_2

[laTEX]C(c,-c-3) \\ \\ D (5d+16,d) \\ \\ \vec{AB} = \vec{DC}[/laTEX]

giải hệ này được c và d từ đó tìm được tọa độ C và D

câu 2

I và R là tâm và bán kính của mp (P)

[laTEX]I (1,-2,-1) , R = 2 \\ \\ (P): ax+by+cz + 1 = 0 \\ \\ \begin{cases} A \in (P) \\ B \in (P) \\ d(I,(P)) = R \end{cases} \\ \\ \Rightarrow (P) = ?[/laTEX]

viết được pt (P) rồi thì viết pt đường thẳng đi qua I và vuông góc với (P) cắt (P) tại điểm M cần tìm
 
D

DoctorFranko

Azithromycin online kaufen








buy Azithromycin online
buy Azithromycin generic
acheter Azithromycin en ligne
Comprar Azithromycin en linea
buy Azithromycin brand
20mg Azithromycin
buy discount Azithromycin
discount Azithromycin online
buy cheap Azithromycin
Azithromycin online kaufen
Azithromycin tadalafil
buy Azithromycin 20mg online
cheap Azithromycin
buy discount Azithromycin
Acheter Azithromycin en ligne
generic Azithromycin paypal
discount generic Azithromycin
Azithromycin discount price
buy Azithromycin
buy Azithromycin online online
order Azithromycin online
discount Azithromycin
Azithromycin online
buy discount Azithromycin online
comprar Azithromycin online
100 mg Azithromycin
buy cheap Azithromycin online
price Azithromycine
kaufen Azithromycin online
Azithromycin online
Azithromycin 20mg without prescription
Azithromycin discount
buy Azithromycin online
Azithromycin professional online
discount Azithromycin




http://bb2.atbb.jp/scvphpbb/posting.php?mode=newtopic&f=1
 
A

anymngrorourE

Media there Los Angeles

Just wished to stop in and say hello. Thank you for the fantastic weblog material. One suggestion, is to get rid of all of the spam commentsw.
http://bps52.ru/forum/select-and-attracting-tribulation-oak-accoutrements
Hey, you used to write excellent, but the last several posts have been kinda boring... I miss your great writings. Past few posts are just a little out of track! come on! Excellent post. I learned a lot reading it. Thanks.
http://www.amerivents.com/node/69705
All successful people, both men and women are big dreamers. They visualize what his or her future could be, perfect in every respect, and then they work every day in the direction of their distant dream, that goal or purpose. Visualize it and then achieve it. Exactly what I was looking for, regards for posting . "If you can imagine it,You can achieve it.If you can dream it,You can become it." by William Arthur Ward.
http://www.atoofi.com/habitat.northshorehikers.org/node/31172
The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod's. It works well, but isn't as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that's not an issue, but if you're planning to browse the web alot from your PMP then the iPod's larger screen and better browser may be important. I have really noticed that credit score improvement activity ought to be conducted with tactics. If not, chances are you'll find yourself damaging your ranking. In order to reach your goals in fixing your credit history you have to ensure that from this moment you pay your entire monthly expenses promptly in advance of their timetabled date. It is significant since by not necessarily accomplishing this, all other methods that you will decide on to improve your credit standing will not be helpful. Thanks for discussing your suggestions.
http://chisyst.com/?q=node/12865
Howdy, i read your blog often and that i own a similar one and i was just wondering if you happen to get a number of spam feedback? If that's the case how do you stop it, any plugin or something you can advise? I get so much lately it is driving me mad so any assistance could be very a lot appreciated. Anyway, in my language, there should not a lot good source like this. While I was browsing today I saw a excellent article about... monster box silver
http://colombia.servas.org/?q=node/44641
Thanks so much for presenting this. Brief enquiry, if you don't mind. Where did you get your blog theme? I will be beginning a blogging site and really like your site. I regard something really special in this internet site .
http://uk.chefs-jobs.com/?q=content...-hit-road-drive-camping-cookhouse-accessories
I consider something genuinely interesting about your site so I saved to bookmarks I simply wanted to inform you how much my spouse and i appreciate all you've provided to help improve lives of an individual in this subject matter. Through the articles, I have gone from just an inexperienced to a skilled in the area. It's truly a homage to your work. Thanks
http://rangelran.royalsupercasino.com/node/50635
music videos...Sites of interest we have a link to...
 
Top Bottom