ai có cách giải hay, nhanh cho bài toán này...

N

nobitachemgio

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Hỗn hợp khí X chứa [TEX] 4,48 l [/TEX] khí gồm [TEX] H_2 [/TEX], ankenA , ankinB . Nung nóng X với Ni để phản ứng xảy ra hoàn toàn thu được hỗn hợp khí Y. Biết tỉ khối của hh Y so với X là [TEX] \frac{4}{3}[/TEX] . Số mol [TEX] H_2 [/TEX] dư sau phản ứng là: ???
 
N

nobitachemgio

Mình thì làm thế này...
Sơ đồ: A,B + H2 ->A',B'
Ban đầu : [tex] n_{A,B,H_2} =0,2 (mol) [/tex]
=> Sau phản ứng [tex] n_{A',B',H2} =0,2.3/4 [/tex] (vì m khổi đổi.. M =4/3 ban đầu)
=>[tex] n_{A',B',H2} =0,15 [/tex] =>[tex] n_{H_2}_{pu}=0,2-0,15=0,05(mol) [/tex]
 
E

Ematibbeina

291 charlotte olympia sample sale
757


Any resident about Maungdaw in just northern Arakan said or perhaps had witnessed Rohingya men and / or children as young as 12 being tortured when it comes to a brand new police station back in early July. After interrogating them about arson attacks here in this town, police "handed them over" returning to Arakanese youths inside the specific station. http://www.drebeatsdanmark.com
My official death toll of any rioting and as a result its aftermath continues to be put towards 78, although each of our real figure will be much higher. International observers usually are banned ranging from visiting northern Arakan state, where one particular majority most typically associated with Rohingya live, making accurate data collection impossible. beats by dre fona
Our Wall Street Journal said which in turn Digg had received higher offers but sold returning to Betaworks because who's had "the best cover reviving its brand". John Borthwick, any founder akin to Betaworks will take over as Digg's CEO.
http://www.drdreprisjakt.com
 
Top Bottom