English THCS Wordform

Zelly Nguyễn

Học sinh chăm học
Thành viên
26 Tháng tám 2021
437
214
76
Hưng Yên
THCS Nam Hồng
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Part 3: Give the correct form of the word in brackets to complete the following passage. Write your answer in the box provided.
British Food
Many people are under the impression that British food is awful. It is said to be (1. TASTE) _______ and cooked badly, so the idea that Britain has some of the best restaurants in the world is usually met with roars of (2. LAUGH) ______. However, perhaps this is a little (3. FAIR) ______
There have been some wonderful (4. IMPROVE) ______ in recent years. There are now many (5. EXCEL) _____ restaurants serving high quality dishes that have been very (6. SKILL) ______ prepared. Also, many British chefs now have Michelin stars, which are only awarded to the world's very best chefs.
A good (7. VARY) ______ of food is available these days, too. In other words, the food being served isn't just French gourmet. There has been a huge rise in the popularity of (8. TRADITION) _____ British dishes. Fortunately, gone are the days when the only things on the menu were boiled vegetables and stewed meat!
So, the next time you get a chance, be (9. ADVENTURE) _______ and try some real British food. You just might find that it no longer deserves its terrible (10. REPUTE) ________.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Chào em để làm được dạng bài này, trước hết tham khảo lý thuyết đã nhé Các loại từ trong tiếng Anh
Many people are under the impression that British food is awful. It is said to be (1. TASTE) ___TASTELESS = CHẢ CÓ VỊ GÌ____ and cooked badly, so the idea that Britain has some of the best restaurants in the world is usually met with roars of (2. LAUGH) ___LAUGHTER (ROARS OF LAUGHTER = RẤT HỀ HƯỚC)___. However, perhaps this is a little (3. FAIR) __UNFAIR = BẤT CÔNG____
There have been some wonderful (4. IMPROVE) ____IMPROVEMENTS = SỰ CẢI THIỆN__ in recent years. There are now many (5. EXCEL) __EXCELLENT = TUYỆT VỜI___ restaurants serving high quality dishes that have been very (6. SKILL) __SKILLFULLY = ĐẦY KỸ NĂNG____ prepared. Also, many British chefs now have Michelin stars, which are only awarded to the world's very best chefs.
A good (7. VARY) __VARIETY = ĐA DẠNG____ of food is available these days, too. In other words, the food being served isn't just French gourmet. There has been a huge rise in the popularity of (8. TRADITION) __TRADITIONAL = TRUYỀN THỐNG___ British dishes. Fortunately, gone are the days when the only things on the menu were boiled vegetables and stewed meat!
So, the next time you get a chance, be (9. ADVENTURE) __ADVENTUROUS = SẴN LÒNG THỬ THÁCH_____ and try some real British food. You just might find that it no longer deserves its terrible (10. REPUTE) _____REPUTATION = DANH TIẾNG___.
Nếu có gì thắc mắc, hãy phản hồi lại nhé~
 
  • Love
Reactions: Zelly Nguyễn
Top Bottom