English THPT we can't complete that difficult exercise in an hour = if = unless= were

ng.htrang2004

Cựu Mod Anh
Thành viên
9 Tháng chín 2017
6,071
1
10,058
1,174
21
Hà Tĩnh
THPT chuyên Đại học Vinh - ViKClanha
we can't complete that difficult exercise in an hour
= if we had more time, we could complete that difficult exercise
= unless we had more time, we couldn't complete that difficult exercise
= were we to have more time, we could complete that difficult exercise

Chúc bạn học tốt. Bạn xem thêm: [Lý thuyết] Câu giả định - HMF
 

anhile

Học sinh
Thành viên
21 Tháng tám 2022
109
38
21
21
Đà Nẵng
Top Bottom