Volunteer

ღ๖ۣۜPɦυσηɠℓĭηɦღ

Học sinh tiến bộ
Thành viên
14 Tháng mười một 2019
1,241
1,487
211
16
Thanh Hóa
THCS thiệu chính
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

I want to help poor children. First, I teach children English and other subjects. We help them play some games, it is funny. Then, we help the farmer collect their harvest. Some of us plant trees along the street and clean the village. This volunteer is very interesting because I can help poor people. I love this activity.
Mọi người sửa giúp em ạ,với lại em cũng thấy em viết còn thiếu sót,ko trọn nghĩa,mọi người có thể gợi ý cho em vài câu từ cho phù hợp được không ạ !!
@Trần Hoàng Hạ Đan @Hắc Trần Tuyết Nhi @Snow - chan @Huỳnh Tiến Đại -.-
 

npan_184

Cựu TMod Anh
Thành viên
10 Tháng mười hai 2018
2,223
10,070
881
Quảng Ngãi
THCS Phổ Ninh
I want to help poor children. First, I teach children English and other subjects. We help them play some games, it is funny. Then, we help the farmer collect their harvest. Some of us plant trees along the street and clean the village. This volunteer is very interesting because I can help poor people. I love this activity.
Mọi người sửa giúp em ạ,với lại em cũng thấy em viết còn thiếu sót,ko trọn nghĩa,mọi người có thể gợi ý cho em vài câu từ cho phù hợp được không ạ !!
@Trần Hoàng Hạ Đan @Hắc Trần Tuyết Nhi @Snow - chan @Huỳnh Tiến Đại -.-
First, I teach children English and other subjects.
= > First, I want to teach children English and some other subjects.
We help them play some games, it is funny.
= > Second, we will help them to play some games, it's will be fun.
= >Then, we help the farmer collect their harvest. = > X ( Poor children not the farmers )
= > Some of us plant trees along the street and clean the village.
= > Some of us will plant trees along the street and clean the village.
 
  • Like
Reactions: ~ Su Nấm ~
Top Bottom