English THPT Viết lại câu

lynntrang2k4@gmail.com

Học sinh mới
Thành viên
19 Tháng hai 2020
1
0
1

tuananh982

Á quân kiên cường WC 2018
Thành viên
5 Tháng tư 2017
2,897
7,033
694
Quảng Trị
THPT
Rewrite these sentences seentences as suggested :
1. When he was small, jim used to collect stamps ( as)
2. Was she offended by what i said ? ( take )
3. Sue very closely resembles her mother ( alike)
1. Jim used to collect stamps as he was small.
as = when: Khi
2. Did she take offense at what I said?
take offense at sth = feel insulted
3. Sue is very alike to her mother.
resembles sb = be alike to sb
 
Top Bottom