Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
1) Most students are frightened of speaking a foreign language
=> Speaking a foreign language is ....
2) The teacher found her pupil's exam results disappointing
=>The teacher was .....
3) The meeting was so boring that I almost fell asleep
=>I....that I almost fell asleep
4) I was confused because the instructions were only in Spanish
=> The instructions.... because they were only in Spanish
5) Sarah has worked at the sports centre for 2 months
= Sarah....2 months
6) We has never been to the park before
=>I was ....we had been to the park
7) When we eventually arrived at the party ,all the food had been eaten
=>By......the party ,all the food had been eaten
8) He put everything back in it's place before he left
=>He didn't... everything back in it's place
9)Williancooked this delicious dinner himself
= William cooked....own
10) Does the project interest you ?
=>Are you ...the project ?
=> Speaking a foreign language is ....
2) The teacher found her pupil's exam results disappointing
=>The teacher was .....
3) The meeting was so boring that I almost fell asleep
=>I....that I almost fell asleep
4) I was confused because the instructions were only in Spanish
=> The instructions.... because they were only in Spanish
5) Sarah has worked at the sports centre for 2 months
= Sarah....2 months
6) We has never been to the park before
=>I was ....we had been to the park
7) When we eventually arrived at the party ,all the food had been eaten
=>By......the party ,all the food had been eaten
8) He put everything back in it's place before he left
=>He didn't... everything back in it's place
9)Williancooked this delicious dinner himself
= William cooked....own
10) Does the project interest you ?
=>Are you ...the project ?
Last edited: