Ngoại ngữ Viết lại câu

trangexo8b94@gmail.com

Học sinh
Thành viên
8 Tháng một 2018
30
5
21
20
Hà Tĩnh
Trường THCS Đồng Lộc
1.Five midterm tests have been given to us by our English teacher so far
3.Nam studies the best in my class
 

Huyền Sheila

Học sinh chăm học
Hội viên CLB Ngôn từ
Thành viên
10 Tháng tám 2017
760
847
146
20
TP Hồ Chí Minh
THCS Nguyễn Văn Nghi, Gò Vấp
2. To feel relaxed, I listen to music.
 
  • Like
Reactions: Kyanhdo

Dương Sảng

The Little Angel |Bio Hero
Thành viên
28 Tháng một 2018
2,884
2,779
451
Hà Nội
HMF
1. Our English teacher has given us five midterm tests so far.
= > Five midterm tests have been given to us by our English teacher so far .
2. I listen to music to feel relaxed.
= >To feel relaxed, I listen to music.
3. No one can study better than Nam is my class.
= >Nam is the studies the best in my class.
 
Top Bottom