Ngoại ngữ Viết lại câu

Chou Chou

Cựu Mod tiếng Anh
Thành viên
TV BQT được yêu thích nhất 2017
4 Tháng năm 2017
4,070
4,352
704
23
Phú Thọ
THPT Thanh Thủy
1. I only recognised him when he came into the light
Not until..he came into the light did I reognise him
đảo ngữ với Not until: (Mãi đến khi)
Not until + S + V + trợ động từ + S + V

2. It's such a marvellous opportunity that we mustn't miss it
It's too...marvellous an opportunity for us to miss..
too + adj + a/an + noun + to do sth: cái gì đó quá ... để ...
= so + adj + that ... = so + adj + a/an + noun + that ... = such + a/an + adj + noun + that ...
 
Top Bottom