Ngoại ngữ Viết lại câu và điền vào chỗ trống

pekun273@gmail.com

Học sinh chăm học
Thành viên
4 Tháng tám 2014
151
3
91
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Bài 1: Chuyển câu
1) It's a pity. I can't get access to the internet now= I wish ........
2) She often takes her children to school = Her children ....
3) I have to work every sunday = I wish ....
4) He used to go work by bus = He usually ....
5) "Who phoned you yesterday, Lan"? said he = He asked ....
6) This is the first time I have phoned her = I haven't .....
Bài 2: Điền vào chỗ trống
An: What's the matter with you, Nam? You look tired.
Nam: (1)...........
An: You should take some aspirins.
Nam: (2)...............
An: So, you need to go and see the doctor at once.
Nam: (3) ...............
An: Don't worry about that, the teacher will let you do the test again.
Nam: (4)...........
An: I will give your sick note to the teacher.
Nam: (5) .................
 
  • Like
Reactions: Maymay09

Maymay09

Học sinh tiến bộ
Thành viên
6 Tháng mười hai 2015
235
226
151
Bình Dương
ĐH
Bài 1: Chuyển câu
1) It's a pity. I can't get access to the internet now= I wish ........
2) She often takes her children to school = Her children ....
3) I have to work every sunday = I wish ....
4) He used to go work by bus = He usually ....
5) "Who phoned you yesterday, Lan"? said he = He asked ....
6) This is the first time I have phoned her = I haven't ....
1) I wish I could get access to the internet then
2) Her children are ofen taken to school by her
3) I wish I didn't had to work every sunday
4) He usually went work by bus
5) He asked her Who Lan had phoned the day before
6) I have never phoned her before
 
  • Like
Reactions: pekun273@gmail.com

minhlehoc

Học sinh
Thành viên
5 Tháng mười một 2015
59
63
21
26
Đông Hà_Quảng Trị
1) I wish I could get access to the internet then
2) Her children are ofen taken to school by her
3) I wish I didn't had to work every sunday
4) He usually went work by bus
5) He asked her Who Lan had phoned the day before
6) I have never phoned her before
 
  • Like
Reactions: pekun273@gmail.com

one_day

Cựu Mod tiếng Anh
Thành viên
TV BQT tích cực 2017
13 Tháng tám 2013
2,587
1,572
449
Việt Nam
1) It's a pity. I can't get access to the internet now
I wish I could get access to the Internet now
2) She often takes her children to school
Her children are taken to school (by her)
3) I have to work every sunday
I wish I didn't have to work every Sunday
4) He used to go work by bus
He usually went to work by bus
5) "Who phoned you yesterday, Lan"? said he
He asked Lan who had phoned her the day before
6) This is the first time I have phoned her
I haven't phoned her before
 
Top Bottom