1. Bị động
2. So sánh không bằng với "as".
4. Câu gián tiếp.
5. ...the town where...
6. despite => in spite of...
7. needn't + V0
9. Both Join and Mark like football.
11. succeed in -ing verb = manage to V.
13. Players are not allowed to have a drink.
15. Scot lives in Washington.
16. If you want to hire a car, you must have a full driving license
18. now = at the moment.
20 .Ellen can't afford to buy the ticket.
21. had better not = ought not to.
23. Mệnh đề quan hệ với who.
24. You shouldn't drink too much coffee.
25. start = turn on.