viết lại câu khó!

H

hoangthinhanhuyen

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1,"You don't appreciate me" she complained (granted)
2.After the death of the giant they lived in peace.(once)
3.The new musical has delighted theatre audiences through out the country.(storm)
4.His hand-writing is illegible, as far as i am concerned. (out)
5.It's rather early for us to make any definite plans.(stage)
6.It'll take a while for your visa to come through.(course)
7. Some effort will have to be made to try and sort out the mess.(best)
8. this car is far superior to the other models.(cut)
9. They've been arguing about the proposed motorway extension for years.(bone)
10.it's ages since that telephone worked properly.( order)
thanks nhju nha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
 
G

ghim_xinh

1." You take me for granted" she complained.
2.Once the gaint died, they lived in peace.
3.The new musical has taken theater audiences by storm.
(Hình như thế:)))
 
H

hoangthinhanhuyen

cam on nha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Last edited by a moderator:
S

sweetyrabbit

ơ, ghim_xinh oy sao bạn không trả lời hết những câu còn lại đi, híc bọn mìh phải kiểm tra bài này bạn ạ, nhưng mà khó nhan híc
 
F

freakie_fuckie

1,"You don't appreciate me" she complained (granted)

"You take me for granted" she complained

TAKE SB FOR GRANTED : DO NOT APPRECIATE SB/ DO NOT SHOW THAT YOU ARE GRATEFUL


2.After the death of the giant they lived in peace.(once)

~> Once the giant (had) died, they lived in peace

ONCE = WHEN

3.The new musical has delighted theatre audiences through out the country.(storm)

~> ...HAS TAKEN THEATRE AUDIENCES BY STORM


4.His hand-writing is illegible, as far as i am concerned. (out)

~> I can not make out his handwriting.



5.It's rather early for us to make any definite plans.(stage)


~> It's rather early for us to set the stage.


câu này làm rồi nhưng tiếc là không nhớ lắm. Chẳng rõ có phải dùng cái idm này không :-"



6.It'll take a while for your visa to come through.(course)

~> It'll take a while for your visa in course of coming thru .


Chỗ này chém gió =))


7. Some effort will have to be made to try and sort out the mess.(best)


~>

Try your best chắc :-?? Kể cũng không chắc lắm T.T



8. this car is far superior to the other models.(cut)

~> =,=


9. They've been arguing about the proposed motorway extension for years.(bone)

~> The proposed motorway extension has been a bone of contention for years

be a bone of contention : a subject which can cause argument between people

10.it's ages since that telephone worked properly.( order)

~> It's ages sine that telephone was in working/ running order (= works well )

cũng có thể : That telephone has been out of order for ages.



Khó nổ bong bóng mắt =)) Đùa chứ bài nào dính đến idm tớ cũng thấy khó cả :))
 
Last edited by a moderator:
M

maxqn

10.it's ages since that telephone worked properly.( order)

~> It's ages sine that telephone was in working/ running order (= works well )
Đọc lại nghĩa đi e :))
That telephone has been out of order for ages
8. this car is far superior to the other models.(cut)

~> =,=
Cái này nghĩ là cut out :-?
6.It'll take a while for your visa to come through.(course)
to be in course đc k ta? Hay in due course :-?
Your visa will come through in due course
 
Top Bottom