English THCS Use the given phrasal verbs to replace the underlined words/phrases in the sentences. Then put the v

Song_Ngu_123

Học sinh chăm học
Thành viên
20 Tháng chín 2021
359
200
76
Hà Nam
THCS Trần Phú
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Use the given phrasal verbs to replace the underlined words/phrases in the sentences. Then put the verbs in the correct form in the sentences.
come into fall through turn in draw up let on
go round do without make out take after turn down
1. Before we do anything else, we ought to prepare a plan of action.
2. It was getting late so I decided to go to bed.
3. I believe that Diana has recently inherited a lot of money.
4. Do you think there is enough food to feed everybody?
5. If we can’t get any bread, we’ll just have to manage.
6. He speaks very badly. I can’t understand what he’s saying.
7. Don’t say anything to the children about the party. I want it to be a promise.
8. I was rejected for the army on the health ground.
9. We’ve made all the arrangements. Let’s hope our plans don’t fail.
10. I resemble my mother. She was small with blond hair and had a terrible memory too.
 

Tannie0903

Cựu Mod Tiếng Anh
Thành viên
8 Tháng mười hai 2021
1,168
1,176
181
22
Nghệ An
Use the given phrasal verbs to replace the underlined words/phrases in the sentences. Then put the verbs in the correct form in the sentences.
come into fall through turn in draw up let on
go round do without make out take after turn down
1. Before we do anything else, we ought to prepare a plan of action.=draw up
2. It was getting late so I decided to go to bed.=turn in
3. I believe that Diana has recently inherited a lot of money.=come into
4. Do you think there is enough food to feed everybody?=go round
5. If we can’t get any bread, we’ll just have to manage.=do without
6. He speaks very badly. I can’t understand what he’s saying.=make out
7. Don’t say anything to the children about the party. I want it to be a promise.=let on
8. I was rejected for the army on the health ground.=turn down
9. We’ve made all the arrangements. Let’s hope our plans don’t fail.=fall through
10. I resemble my mother. She was small with blond hair and had a terrible memory too.=take after
 
  • Like
Reactions: chi254 and Tú Uyn
Top Bottom