- 4 Tháng năm 2018
- 1,485
- 1,656
- 236
- Vĩnh Phúc
- Trung học cơ sở Lập Thạch
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
6, There are 24 identical containers , each with a capacity of 12 litres. The containers contain some amount of water . If half of the containers are half full , a quarter of the containers are quarter full , one-sixth full and one-twelfth of the containers are one-twelfth full , find the total amount of quarter ( in litres) that are in the containers.
7, A quadruple ( a,b,c,d ) of positive integers is balanced if the mean , median and mode of a,b,c,d are equal . How many balanced quadruples ( a,b,c,d) of positive integers are there that satisfy a=<b=<c=<d
and a+b+c+d = 44?
25, Determine the coefficient of x in the following expansion :
1- (1-x) + (1-x)^2 - ( 1- x )^3 + ( 1-x)^4 - ...- (1-x)^2017.
7, A quadruple ( a,b,c,d ) of positive integers is balanced if the mean , median and mode of a,b,c,d are equal . How many balanced quadruples ( a,b,c,d) of positive integers are there that satisfy a=<b=<c=<d
and a+b+c+d = 44?
25, Determine the coefficient of x in the following expansion :
1- (1-x) + (1-x)^2 - ( 1- x )^3 + ( 1-x)^4 - ...- (1-x)^2017.