K
khoigrai
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
Dịch bài toán sau và giải :
"Give a right triangle ABC (Â=90) with B =40 and the line d is a the midperpendicular of the segment BC . Suppose that d \bigcap_{}^{} AB = {E} , E of the segment BC . If BE=16 cm then the area of ABC is ... cm^2.
(round to three demical places in each step)
A . 256
B . 147,95
C . 128
D . 295,9
"Give a right triangle ABC (Â=90) with B =40 and the line d is a the midperpendicular of the segment BC . Suppose that d \bigcap_{}^{} AB = {E} , E of the segment BC . If BE=16 cm then the area of ABC is ... cm^2.
(round to three demical places in each step)
A . 256
B . 147,95
C . 128
D . 295,9
Last edited by a moderator: