C
chicothelaanh99


1, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+xy - 2.y^2=0 \\ x+2.y^2=3 \end{array} \right.[/tex]
2, [tex]\left\{ \begin{array}{l} y-2|x|+3=0 \\ |y|+x-3=0 \end{array} \right.[/tex]
3, [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x^2+1).(y^2+1)=10 \\ (x+y).(xy-1) \end{array} \right.[/tex]
4, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \sqrt{2}x-y=2 \\ (2-\sqrt{2})x+y=\sqrt{2} \end{array} \right.[/tex]
5, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=1 \\ x^2-x=y^2-y \end{array} \right.[/tex]
6, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-y^2=16 \\ x+y=8 \end{array} \right.[/tex]
7, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x+y+xy=5 \\ x^2+y^2+xy=7 \end{array} \right.[/tex]
8, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-5xy-2.y^2=3 \\ y^2+4xy+4=0 \end{array} \right.[/tex]
9, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \frac{1}{\sqrt{x}}+\frac{1}{\sqrt{y}}=\frac{4}{3} \\ x.y=9 \end{array} \right.[/tex]
10, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2+z^2=50 \\ x .y.z=60 \\ xy-4.x-5.y=-20 \end{array} \right.[/tex]
11, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2x+y=3 \\ |x+1|+y=2 \end{array} \right.[/tex]
12, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2(\sqrt{x}+\sqrt{y})=3\sqrt{xy} \\ x+y=5 \end{array} \right.[/tex]
13, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \sqrt[3]{x}+\sqrt[3]{y}=3 \\ \sqrt[3]{x^2} -\sqrt[3]{xy}+\sqrt[3]{y^2} \end{array} \right.[/tex]
14, [tex]\left\{ \begin{array}{l} u^2+v^2=uv+13 \\ u+v=\sqrt{uv}+3 \end{array} \right.[/tex]
15, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2.y^2-x^2-xy+2y-2x=7 \\ x^3+y^3+x-y=8 \end{array} \right.[/tex]
16, [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x+y)(x^2+y^2)=5 \\ (x-y)(x^2-y^2)=3 \end{array} \right.[/tex]
17, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2.x^2+xy-y^2-5x+y+2=0 \\ x^2+y^2+x+y-4=0 \end{array} \right.[/tex]
2, [tex]\left\{ \begin{array}{l} y-2|x|+3=0 \\ |y|+x-3=0 \end{array} \right.[/tex]
3, [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x^2+1).(y^2+1)=10 \\ (x+y).(xy-1) \end{array} \right.[/tex]
4, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \sqrt{2}x-y=2 \\ (2-\sqrt{2})x+y=\sqrt{2} \end{array} \right.[/tex]
5, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=1 \\ x^2-x=y^2-y \end{array} \right.[/tex]
6, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-y^2=16 \\ x+y=8 \end{array} \right.[/tex]
7, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x+y+xy=5 \\ x^2+y^2+xy=7 \end{array} \right.[/tex]
8, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-5xy-2.y^2=3 \\ y^2+4xy+4=0 \end{array} \right.[/tex]
9, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \frac{1}{\sqrt{x}}+\frac{1}{\sqrt{y}}=\frac{4}{3} \\ x.y=9 \end{array} \right.[/tex]
10, [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2+z^2=50 \\ x .y.z=60 \\ xy-4.x-5.y=-20 \end{array} \right.[/tex]
11, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2x+y=3 \\ |x+1|+y=2 \end{array} \right.[/tex]
12, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2(\sqrt{x}+\sqrt{y})=3\sqrt{xy} \\ x+y=5 \end{array} \right.[/tex]
13, [tex]\left\{ \begin{array}{l} \sqrt[3]{x}+\sqrt[3]{y}=3 \\ \sqrt[3]{x^2} -\sqrt[3]{xy}+\sqrt[3]{y^2} \end{array} \right.[/tex]
14, [tex]\left\{ \begin{array}{l} u^2+v^2=uv+13 \\ u+v=\sqrt{uv}+3 \end{array} \right.[/tex]
15, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2.y^2-x^2-xy+2y-2x=7 \\ x^3+y^3+x-y=8 \end{array} \right.[/tex]
16, [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x+y)(x^2+y^2)=5 \\ (x-y)(x^2-y^2)=3 \end{array} \right.[/tex]
17, [tex]\left\{ \begin{array}{l} 2.x^2+xy-y^2-5x+y+2=0 \\ x^2+y^2+x+y-4=0 \end{array} \right.[/tex]
Last edited by a moderator: