JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser .
Cái này chỉ có min thôi mà nhỉ
Áp dụng Cosi : $$a^3+1+1 \ge 3a$$
$$b^3+1+1 \ge 3b$$
$$c^3+1+1 \ge 3c$$
$$\Longrightarrow a^3+b^3+c^3 +6 \ge 3(a+b+c)$$
$$\Longrightarrow a^3+b^3+c^3 \ge 3.3-6=3$$
Cái này chỉ có min thôi mà nhỉ
Áp dụng Cosi : $$a^3+1+1 \ge 3a$$
$$b^3+1+1 \ge 3b$$
$$c^3+1+1 \ge 3c$$
$$\Longrightarrow a^3+b^3+c^3 +6 \ge 3(a+b+c)$$
$$\Longrightarrow a^3+b^3+c^3 \ge 3.3-6=3$$
Bạn chỉ giúp mình biết biểu thức có dấu hiệu gì thì chỉ có min hoặc max và có dấu hiệu gì thì có cả min và max.........................................................................