[Toán 8] Math Vio

A

anhcoi_z2

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1)The value of x^2-2xy+y^2 with x=y is ...............

2)Find the values of a and b such that
x^2-ax-2=(x+a)(x+b),(a>0).
Answer: The values of a and b are................... , respectively.
(used " ; " between the numbers)

3)Find the values of a and b such that
(ax+b)(x-3)=x^2-3x.
Answer: The values of a and b are ....................., respectively.
(used " ; " between the numbers)
 
M

maloimi456

1)The value of $x^2-2xy+y^2$ with $x=y$ is 0

2)Find the values of a and b such that
$x^2-ax-2=(x+a)(x+b),(a>0)$.
Answer: The values of a and b are 1;-2 , respectively.
(used " ; " between the numbers)

3)Find the values of a and b such that
$(ax+b)(x-3)=x^2-3x.$
Answer: The values of a and b are 1;0, respectively.
(used " ; " between the numbers)

 
Top Bottom