T
tomorrowhero


a,b,c > 0. Cm
[TEX] \frac{ab}{c ^ 2 \left(a+b\right)} + \frac{bc}{a ^ 2 \left( b+c\right)} + \frac{ac}{b ^ 2 \left(a+c\right)} \geq \frac{1}{2} ( \frac{1}{a}+ \frac{1}{b}+ \frac{1}{c}) [/TEX]
[TEX] \frac{a}{\left(b+c\right) ^ 2} + \frac{b}{\left(a+c\right) ^ 2} + \frac{c}{\left(a+b\right) ^ 2} \geq \frac{9}{4\left(a+b+c\right)} [/TEX]
:M29::khi (197):
[TEX] \frac{ab}{c ^ 2 \left(a+b\right)} + \frac{bc}{a ^ 2 \left( b+c\right)} + \frac{ac}{b ^ 2 \left(a+c\right)} \geq \frac{1}{2} ( \frac{1}{a}+ \frac{1}{b}+ \frac{1}{c}) [/TEX]
[TEX] \frac{a}{\left(b+c\right) ^ 2} + \frac{b}{\left(a+c\right) ^ 2} + \frac{c}{\left(a+b\right) ^ 2} \geq \frac{9}{4\left(a+b+c\right)} [/TEX]
:M29::khi (197):
Last edited by a moderator: